Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Sluk strømslugerne i dit hjem

Disse apparater bruger mest strøm

Sluk strømslugerne er Elberegners nye univers. 

Her finder du gode råd, statistikker, sparetips og spændende artikler, som kan være med til at spare dig for mange penge hver måned. 

Vi har samlet alt den viden du har brug for, til at blive inspireret og finde ud af hvilke strømslugere du skal slukke for, hvis du vil spare på strømmen i dit hjem.

Her er hjemmets største energisyndere

I alle danske hjem findes der elektriske apparater, som både sluger strøm og penge. Der er dog nogle af disse el-apparater, som sluger mere strøm end andre. Er du klar over hvilke der er de værste, ved du også hvor du potentielt kan spare flest penge. Siden 2020 er elprisen steget med 50%, og du kan spare mange penge ved at skære unødvendigt strømforbrug væk. Nedenfor har vi rangeret de største strømslugere i hjemmet efter hvilke, der bruger mest strøm.

Klik under figurerne og læs mere om hvor meget strøm el-apparaterne bruger.

Guides 

Sådan kan du spare penge på el

Sådan optimerer du strømforbruget i dit hjem

Sådan optimerer du strømforbruget i dit hjem

En nem løsning til en lavere elregning

Se hvilke energimærker du skal kigge efter

Se hvordan du gør din bolig klar til varmesæsonen

Elberegner

Beregn dine el-apparaters strøm-omkostninger

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.