Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Gratis strøm

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug

Bopæl ift. storebælt

Vælg om din bolig ligger øst eller vest for storebælt.


Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


Grøn strøm

Fast eller variabel

Fast elpris: Betyder at du accepterer en bestemt og fast pris i en given periode. En fast elpris kan give dig tryghed i budgettet.

Variabel elpris: Følger markedsprisen, det giver dig mulighed for at spare penge, når prisen er lav, men også med risiko for at prisen stiger tilsvarende når prisen er høj.


Udbydere


Grøn strøm

For at kunne opnå det ene blad, skal eludbyderen kunne fremvise en oprindelsesgaranti, der som minimum svarer til forbrugerens samlede elforbrug. Derudover skal eludbyderen også kunne fremvise dokumentation eller en deklaration, som dokumenterer, at strømmen er fra 100 % vedvarende energikilder.Udbydere

Når det kommer til to blade, er der stadig et krav om, at elproduktet er produceret af 100 % vedvarende energi. Derudover skal producenten også have taget stilling til yderligere klimatiltag. Helt konkret betyder det, at producenten også investerer i at begrænse CO2-udledningen."

Vi har ikke kunne finde el-aftaler med gratis strøm, men med nedenstående el-aftale får 6 mdr. gratis abonnement.

Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


638 kr. pr. måned 1245 kr. pr. måned 1852 kr. pr. måned 2459 kr. pr. måned
383 øre pr. kWh

374 øre pr. kWh

370 øre pr. kWh

369 øre pr. kWh
0 mdr. binding

Ifølge udbyderens oplyste betingelser, er dette bindingsperioden for hvornår du kan opsige din aftale uden gebyr.

Variabel pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Mdl. betaling

Der afregnes for det faktiske forbrug pr. måned. Skriv at du ønsker månedlig betaling i trin 5 i tilmeldningsflowet.

Opstartsperiode: 15 hverdage/arbejdsdage

Hvad betyder gratis strøm? 

Gratis strøm tilbydes af nogle elselskaber til nye kunder i en begrænset tidsperiode. Elselskaberne bruger den gratis strøm til at lokke kunderne ind i elselskabet hvorefter man overgår til et andet produkt, når perioden med gratis strøm udløber. 

Vi har samlet alle de elselskaber, som blandt andet tilbyder gratis el i 6 måneder eller som har et fordelagtigt introduktionstilbud på el i et samlet overblik ovenfor. Det kan være svært at finde ud af hvilket elselskab man skal vælge og hvad den bedste elpris er for netop dig.

Mange elselskaber tilbyder gratis el i 6 måneder eller andre fordelagtige introtilbud på el. Er man som forbruger opmærksom på dette har man mulighed for at spare mange penge på sin elregning.

Benyt elselskabernes introduktionstilbud til gratis el

Selvom elpriser og elmarkedet kan virke uoverskueligt, er det faktisk meget simpelt at skifte elselskab og ved at benytte elselskabernes introduktionstilbud med gratis el eller andre rabatter på strøm, kan der være mange penge at hente hvert år på elregningen.

Mange elselskaber har gennem tiden tilbudt gratis el i 6 måneder, som lokkemad til at få kunderne ind. Når perioden med gratis strøm udløber, overgår kunderne automatisk til et dyrere abonnement hos elselskabet.

Som du kan læse i vores guide her vælger en stigende andel forbrugere at hoppe med på bølgen om intro el. Hvad de ikke er opmærksomme på, er dog at prisen bliver en anden efter perioden med gratis strøm udløber. Men sådan behøver det ikke at være. Elselskaberne må nemlig ikke binde dig i længere end 6 måneder af gangen. Herefter kan du frit skifte og vælge et nyt elselskab, som tilbyder en introduktionspris eller gratis strøm.

Få gratis strøm i 6 måneder

Selvom du vælger et elselskab, som har gratis strøm i en vis periode, betyder det ikke at du slipper helt for at modtage en elregning i perioden. Det skyldes at en stor del af den samlede elregning består af faste afgifter til staten og transport af strømmen til dit netselskab. Er du interesseret i at læse mere om hvad elprisen består af, kan du læse vores guide her til at forstå din elregning.

Når du gerne vil finde et elselskab med gratis strøm i 6 måneder, skal du være opmærksom på at introduktionstilbuddet typisk kun gælder nye kunder. Er du allerede kunde ved et elselskab, som tilbyder et introduktionstilbud, har du således som udgangspunkt ikke mulighed for at skifte dit eksisterende elprodukt til et introduktionstilbud hos samme elselskab, men det skader aldrig at spørge.

Nogle elselskaber kræver desuden også, at du ikke har været kunde hos dem de seneste 12-24 måneder. Formentlig for at undgå at for mange udnytter perioden med gratis el. Derfor kan du med fordel skabe dig et overblik over hvilke af ovenstående elselskaber, som tilbyder intro-el f.eks med gratis el i 6 måneder.

Sådan får du gratis el i 6 måneder og yderligere | Trin for trin

Er du i tvivl om hvordan du får gratis el i 6 måneder eller længere tid, kan du følge nedenstående guide.

  1. Undersøg først om din nuværende el-aftales bindingsperiode er udløbet, så du ikke får dobbelt udgifter.
  2. Start derefter med at få et overblik over elselskaber med gratis strøm eller introduktionspriser ovenfor.
  3. Vælg det elselskab, som har den bedste pris på intro-el. Har du præferencer for grøn strøm, kan du med fordel kigge efter antallet af blade på el-produktet.
  4. Inden du endeligt vælger hvilket elselskab du ønsker som tilbyder gratis strøm, skal du huske at læse det med småt. Kig om elselskabet tager ekstra abonnementsgebyrer. Husk at afgifterne til staten ligger fast.
  5. Skift til elselskabet med gratis strøm eller en introduktion pris.
  6. Sæt en påmindelse på din telefon til senest 5 måneder efter du har skiftet til elselskabet med introduktionstilbud. Herefter kan du gentage processen forfra og få gratis strøm igen, ved at vælge et nyt elselskab som tilbyder det.

Ønsker du ikke selv at administrere de forskellige skift mellem elselskaber, for at udnytte muligheden for gratis strøm, findes der selskaber som GoSwitch. De varetager alle ovenstående opgaver for dig for et mindre administrationsbeløb på 29 kr./md. Størstedelen vil stadig kunne spare en del penge hvert år, selvom man overlader opgaven til dem.

 

Må man godt vælge nyt elselskab så ofte for at få gratis strøm?

Det korte svar er ja, for så længe elselskaberne tilbyder el-aftaler med introduktionstilbud er du i din gode ret til at skifte når først bindingsperioden er udløbet. Du kan sammenligne dét at købe gratis strøm, med at gå i en forretning efter tilbudsvarer. Forretningen vil typisk ikke have den store fortjeneste på lige netop det tilbudsprodukt, du kommer i forretningen efter. Men forretningen forventer at du ligger andre produkter i kurven, hvorpå de har en større fortjeneste.

Man kan hurtigt spare mange penge om året ved benytte sig af tilbuddene og man mærker ingen forskel på om strømmen kommer fra det ene elselskab eller det andet.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

 

Hvordan får jeg gratis strøm?

Du kan benytte dig af elselskabernes introduktionstilbud, hvor mange tilbyder gratis strøm. Du kan frit skifte elselskab når bindingsperioden udløber og derefter vælge et nyt tilbud med gratis strøm.

Hvor ofte kan jeg skifte introduktionstilbud?

Du kan i princippet skifte elselskab når du vil. Hvis du gerne gebyrer skal du vente med at skifte til bindingsperioden er udløbet. Elselskaberne må maksimalt binde dig i 6 måneder af gangen, hvorefter du kan skifte til et nyt introduktionstilbud.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.