Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Gratis strøm

Forventet kWh forbrug

Bopæl ift. storebælt

Vælg om din bolig ligger øst eller vest for storebælt.


Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


Grøn strøm

Fast eller variabel

Fast elpris: Betyder at du accepterer en bestemt og fast pris i en given periode. En fast elpris kan give dig tryghed i budgettet.

Variabel elpris: Følger markedsprisen, det giver dig mulighed for at spare penge, når prisen er lav, men også med risiko for at prisen stiger tilsvarende når prisen er høj.


UdbydereGrøn strøm

For at kunne opnå det ene blad, skal eludbyderen kunne fremvise en oprindelsesgaranti, der som minimum svarer til forbrugerens samlede elforbrug. Derudover skal eludbyderen også kunne fremvise dokumentation eller en deklaration, som dokumenterer, at strømmen er fra 100 % vedvarende energikilder.Udbydere

Når det kommer til to blade, er der stadig et krav om, at elproduktet er produceret af 100 % vedvarende energi. Derudover skal producenten også have taget stilling til yderligere klimatiltag. Helt konkret betyder det, at producenten også investerer i at begrænse CO2-udledningen."

Vi har fundet nedenstående elselskaber, der tilbyder nogle spændende introtilbud.

Produkt
PRIVAT INTRO
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


188 kr. pr. måned 377 kr. pr. måned 565 kr. pr. måned 753 kr. pr. måned
1,13 kr pr. kWh

1,13 kr pr. kWh

1,13 kr pr. kWh

1,13 kr pr. kWh
0 mdr. binding

Ifølge udbyderens oplyste betingelser, er dette bindingsperioden for hvornår du kan opsige din aftale uden gebyr.

Variabel pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Opstartsperiode: 17 kalenderdage
Produkt
TIME INTRO
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


300 kr. pr. måned 601 kr. pr. måned 901 kr. pr. måned 1202 kr. pr. måned
1,8 kr pr. kWh

1,8 kr pr. kWh

1,8 kr pr. kWh

1,8 kr pr. kWh
0 mdr. binding

Ifølge udbyderens oplyste betingelser, er dette bindingsperioden for hvornår du kan opsige din aftale uden gebyr.

Variabel pris
Mdl. betaling

Du afregnes automatisk en måned bagud.

Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Produkt
ZERO HERO ONE
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


306 kr. pr. måned 582 kr. pr. måned 858 kr. pr. måned 1134 kr. pr. måned
1,83 kr pr. kWh

1,75 kr pr. kWh

1,72 kr pr. kWh

1,7 kr pr. kWh
6 mdr. binding

Ifølge udbyderens oplyste betingelser, er dette bindingsperioden for hvornår du kan opsige din aftale uden gebyr.

Variabel pris
Grøn strøm

Produkter markeret med to blade er baseret 100% på vedvarende energikilder, og der er foretaget yderligere klimatiltag med betydelig klimaeffekt.

Mdl. betaling

Der afregnes for et månedligt aconto-forbrug.

Opstartsperiode: 2023-02-22
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


328 kr. pr. måned 656 kr. pr. måned 984 kr. pr. måned 1312 kr. pr. måned
1,97 kr pr. kWh

1,97 kr pr. kWh

1,97 kr pr. kWh

1,97 kr pr. kWh
0 mdr. binding

Ifølge udbyderens oplyste betingelser, er dette bindingsperioden for hvornår du kan opsige din aftale uden gebyr.

Variabel pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Mdl. betaling

Der afregnes for det faktiske forbrug pr. måned. Skriv at du ønsker månedlig betaling i trin 5 i tilmeldningsflowet.

Opstartsperiode: 4 kalenderdage

Hvad betyder gratis strøm?

Gratis strøm, eller gratis el, er et introtilbud på el, som nogle elselskaber vælger at tilbyde til deres nye kunde i en begrænset periode. Det er dog vigtigt, at man altid husker at læse el-aftalen grundigt igennem, hvis man ønsker at takke ja til et el introtilbud. Mange elselskaber bruger nemlig den gratis strøm til at lokke nye kunder ind i elselskabet, hvorefter de overgår til et andet strømprodukt, og typisk dyrere, når perioden med gratis strøm udløber. 

 

Hvem tilbyder gratis strøm?

Vi har samlet alle de elselskaber, som blandt andet tilbyder gratis el i 6 måneder eller som har et fordelagtigt introtilbud på el i et samlet overblik ovenfor. Det kan være svært at finde ud af, hvilket elselskab man skal vælge og hvad den bedste elpris er for netop dig.

Mange elselskaber tilbyder gratis el i 6 måneder eller andre fordelagtige introtilbud på el. Er man som forbruger opmærksom på dette har man mulighed for at spare mange penge på sin elregning.

I oversigten ovenfor kan du hurtigt og nemt sammenligne priserne på alle de elselskaber, som tilbyder strøm til intropris. 

Benyt elselskabernes introduktionstilbud til gratis el

Selvom elpriser og elmarkedet kan virke uoverskueligt, så er det faktisk meget simpelt at skifte elselskab – og ved at benytte elselskabernes introduktionstilbud med gratis el eller andre tilbud på strøm, så kan der være mange penge at spare hvert år på elregningen.

Mange elselskaber har gennem tiden tilbudt gratis el i 6 måneder, som lokkemad til at få kunderne ind. Når perioden med gratis strøm udløber, overgår kunderne automatisk til et dyrere abonnement hos elselskabet.

Som du kan læse i vores guide her vælger en stigende andel forbrugere at hoppe med på bølgen om intro el. Hvad de ikke er opmærksomme på er dog, at prisen bliver en anden, når perioden med gratis strøm udløber. Men sådan behøver det ikke at være. Elselskaberne må nemlig ikke binde dig i længere end 6 måneder af gangen. Herefter kan du frit skifte og vælge et nyt elselskab, som tilbyder en introduktionspris eller gratis strøm.

Få gratis strøm i 6 måneder

Selvom du vælger et elselskab, som har gratis strøm i en vis periode, betyder det ikke, at du slipper helt for at modtage en elregning i perioden. Det skyldes, at en stor del af den samlede elregning består af faste afgifter til staten og transport af strømmen til dit netselskab. Er du interesseret i at læse mere om, hvad elprisen består af, så kan du læse vores guide her til at forstå din elregning.

Når du skal på udkig efter et elselskab med gratis strøm i 6 måneder, så skal du være opmærksom på at introprisen på el typisk kun er gældende for nye kunder.

gratis_stroem

Hos nogle elselskaber, kræver de, at du ikke har været kunde hos dem i løbet af de seneste 12-24 måneder. Det skyldes, at elselskaberne ikke tjener på dig, når du blot har deres introtilbud. Derfor har de sat en begrænsing, således de ikke risikere, at nogle vælger at udnytte deres introtilbud på gratis strøm, da det ikke vil være rentabelt for dem. 

Hvis du ønsker at skifte mellem de forskellige strøm tilbud på gratis strøm, så skal du derfor være opmærksom på, at du ikke kan skifte frem og tilbage mellem de tilbud, som du allerede har anvendt. 

I sammenligningsoversigten ovenfor, kan du se, hvilke elselskaber, der kan tilbyde gratis el. 

 

Sådan får du gratis el i 6 måneder – Trin for trin

Er du i tvivl om, hvordan du får gratis el i 6 måneder eller længere tid? Nedenfor har vi samlet en lille guide til dig, så du hurtigt og nemt kan få gratis strøm. 

  1. Hvad er bindingsperioden ved dit nuværende elselskab? Undersøg først om din nuværende el-aftales bindingsperiode er udløbet, så du ikke får dobbelt udgifter.

  2. Få et overblik over dine muligheder. Derefter kan du med fordel danne dig et overblik over dine muligheder. Øverst på denne side kan du se, hvilke elselskaber, der tilbyder gratis el.

  3. Vælg det bedste introtilbud på el. Vælg det elselskab, som har den bedste pris på intro-el. Har du præferencer for grøn strøm, kan du med fordel kigge efter antallet af blade på el-produktet.

  4. Husk at læse det med småt. Inden du endeligt vælger hvilket elselskab du ønsker som tilbyder gratis strøm, skal du huske at læse det med småt. Kig om elselskabet tager ekstra abonnementsgebyrer. Husk at afgifterne til staten ligger fast.

  5. Skift elselskab. Skift til elselskabet med gratis strøm eller en introduktion pris. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skifter elselskab, så kan du følge vores guide lige her.

  6. Husk at skifte elselskab, når introtilbuddet udløber. Sæt en påmindelse på din telefon til senest 5 måneder efter du har skiftet til elselskabet med introduktionstilbud. Herefter kan du gentage processen forfra og få gratis strøm igen, ved at vælge et nyt elselskab som tilbyder det.

Må man godt vælge nyt elselskab så ofte for at få gratis strøm?

Det korte svar er ja. Så længe elselskaberne tilbyder el-aftaler med introduktionstilbud på strøm, så er du i din gode ret til at skifte elselskab, når din bindingsperiode er udløbet. Du kan sammenligne dét at købe gratis strøm, med at gå i en forretning efter tilbudsvarer. Forretningen vil typisk ikke have den store fortjeneste på lige netop det tilbudsprodukt, du kommer i forretningen efter. Men forretningen forventer at du ligger andre produkter i kurven, hvorpå de har en større fortjeneste.

Man kan hurtigt spare mange penge om året ved benytte sig af tilbuddene og man mærker ingen forskel på om strømmen kommer fra det ene elselskab eller det andet.  

Når man skal finde den rette elaftale, kan det være en udfordrende opgave at holde styr på alle de faktorer, der spiller ind. Men fortvivl ikke, for i denne guide om de bedste elselskaber, kan du finde hjælp og vejledning til at navigere i junglen. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan man få gratis strøm?

Ja, det kan man godt. I dag er der hård konkurrencen mellem de forskellige elselskaber i Danmark, og derfor prøver de at overvinde nye kunder gennem attraktive introtilbud på el. Mange elselskaber tilbyder derfor introtilbud, hvor du kan få gratis strøm i op til 6 måneder.

 

Hvordan får jeg gratis strøm?

Du kan benytte dig af elselskabernes introduktionstilbud, hvor mange tilbyder gratis strøm. Du kan frit skifte elselskab når bindingsperioden udløber og derefter vælge et nyt tilbud med gratis strøm.

 

Hvor ofte kan jeg skifte introduktionstilbud?

Du kan i princippet skifte elselskab når du vil. Hvis du gerne gebyrer skal du vente med at skifte til bindingsperioden er udløbet. Elselskaberne må maksimalt binde dig i 6 måneder af gangen, hvorefter du kan skifte til et nyt introduktionstilbud.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.