Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Hvor kan jeg se mit elforbrug?

Sammenlign elselskaber, og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

1.000+

Brugere dagligt

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere

I Danmark er vi blevet væsentligt mere opmærksomme på, hvordan vi kan spare på strømmen derhjemme – og det er naturligvis noget, der kommer til pengepungens fordel.

Når man gerne vil spare på strømmen, kan det også være en god idé at holde øje med ens strømforbrug. Dermed kan man hurtigt og nemt se, hvor god man er til at bruge strømmen, når den er billigst. Men hvor kan man se sit elforbrug? Her på siden får du et overblik over, hvordan du hurtigt og nemt kan følge med i dit strømforbrug.

Hvordan ser jeg mit elforbrug?

Hvor kan jeg se mit strømforbrug? Det er et godt spørgsmål.

Der findes faktisk mange steder, hvor du kan se og måle dit strømforbrug. Du kan eksempelvis danne dig et overblik over dit strømforbrug gennem din elmåler eller gennem dit elselskabs hjemmeside eller app. Ved at måle dit strømforbrug, kan du hurtigt og nemt følge med i, hvor meget strøm du bruger derhjemme – og dermed kan du altid have en god idé om, hvad din kommende elregning kommer til at lyde på.

 

Hvordan beregner jeg mit strømforbrug?

Du har naturligvis også mulighed for at beregne dit elforbrug manuelt, hvis du foretrækker det. Når du skal beregne dit strømforbrug manuelt, skal du aflæse din elmåler. Ved at aflæse din elmåler, kan du altid holde styr på, hvorvidt du bliver afregnet korrekt. I dag er størstedelen af vores elmålere fjernaflæste, hvilket betyder, at aflæsningen sker helt automatisk og du kan følge dit strømforbrug online. 

maal-elforbrug

Følg dit strømforbrug gennem DataHub

Hvis du ikke er vant til at aflæse en elmåler, så kan det hurtigt blive en uoverskuelig opgave, når du skal aflæse dit strømforbrug. Heldigvis findes der mange apps, som kan hjælpe dig med at holde styr på strømforbruget ganske simpelt – og én af de apps er DataHub, som ejes og drives af Eloverblik.dk. DataHub er et IT-system, hvor både dit netselskab og elselskab indberetter måledata vedrørende dit strømforbrug – og du kan derfor hurtigt og nemt holde styr på strømforbruget gennem DataHub

 

Se strømforbruget med en forbrugslogger

Du har også mulighed for at bruge et apparat til måling af strømforbruget – og her kan du bruge en forbrugslogger. En forbrugslogger er et apparat, der monteres på din elmåler. Den viser dit aktuelle forbrug og kan også vise dit månedlige og ugentlige forbrug. En forbrugslogger fungerer som en måler til dit strømforbrug, så du kan få et overskueligt overblik over dit strømforbrug i både watt og kWh.

Mål dit strømforbrug gennem apps

Mange elselskaber har også udviklet deres egen app til elpriser, som kan gøre det lettere for deres kunder at holde styr på elforbruget.

Hos Elberegner.dk har vi naturligvis også udviklet vores egen app, som kan gøre dagligdagen lidt lettere for dig. I Elberegner-appen får du adgang til en masse funktioner, som kan gøre det lettere for dig at følge strømforbruget.

Gennem appen får du bl.a. mulighed for følgende:

  • Følg dit elforbrug
  • Få et løbende estimat på din elregning
  • Se elpriserne time for time

Hent Elberegner app’en og spar strøm

elpriser app

Følg dit elforbrug

Få det fulde overblik over dit forbrug, og se hvor god du er til at bruge strømmen når den er billig

Løbende estimat på din elregning

Holde øje med hvad din regning lyder på, inden du modtager den

Elpriser time for time

Se priserne inkl. afgifter og transport fra nøjagtigt dit netselskab

Se historiske elpriser

Tilgå de historiske elpriser tilbage til 2011

Find dit historiske elforbrug

Tilgå dit historiske elforbrug og afstem din elregning

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvor ser jeg mit elforbrug?

“Hvordan tjekker jeg mit elforbrug?” – det er et spørgsmål, som mange undrer sig over. Du kan følge dit strømforbrug på mange måder. Du kan enten aflæse dit strømforbrug direkte på elmåleren, følge dit strømforbrug på dit elselskabs hjemmeside eller i en app.

 

Hvordan kan jeg måle mit elforbrug?

Du kan bl.a. måle dit elforbrug direkte på din elmåler. Derudover har mange elselskaber udviklet deres egen apps, hvor du kan følge dit strømforbrug.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.