Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Presse og downloads

Her på siden kan du finde forskelligt materiale til download. Mangler du udtalelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected].

Vi har tidligere medvirket i disse medier:

Er du journalist? 

Du er velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 37 52 87 eller mail [email protected]

Alt materiale må benyttes i forbindelse med redaktionel omtale, interviews og indlæg hvor Elberegner.dk fremtræder. Ved brug af materiale skal der refereres til Elberegner.dk som kilde, og der skal linkes til relevant underside hvor den aktuelle information findes. 

Pressebilleder

Logo

Graf over elprisen time for time

Kilde: Energidata service (dagprisen) & Nordpool (historiske priser)

Vær opmærksom på at elpriserne time for time vises uden omkostninger til netselskabet. I gennemsnit betales der 34 øre/kWh i lavlast, og 76,8 øre/kWh i spidslastperioder blandt alle netselskaber i Danmark. Transportpriserne er forskellige afhængigt af dit netselskab, som bestemmes ud fra din adresse. Derfor fremgår overstående tal ikke i grafen, da din faktiske pris til netselskabet kan være højere eller lavere.

Du kan bruge ovenstående graf på din egen side, ved at benytte nedenstående iframe.

Har du spørgsmål til, hvordan du benytter grafen, bedes du kontakte os på [email protected]

Til desktop:

				
					<iframe loading="lazy" title="Elpriser i Danmark" src="about:blank" height="650" data-rocket-lazyload="fitvidscompatible" data-lazy-src="https://live.elberegner.dk"></iframe><noscript><iframe title="Elpriser i Danmark" src="https://live.elberegner.dk" height="650"></iframe></noscript><p><a href="https://elberegner.dk/" target="_blank" rel="noopener">Lavet af Elberegner.dk</a></p>
				
			

Til mobil:

				
					<iframe loading="lazy" title="Elpriser i Danmark" src="about:blank" height="1080" data-rocket-lazyload="fitvidscompatible" data-lazy-src="https://live.elberegner.dk"></iframe><noscript><iframe title="Elpriser i Danmark" src="https://live.elberegner.dk" height="1080"></iframe></noscript><p><a href="https://elberegner.dk/" target="_blank" rel="noopener">Lavet af Elberegner.dk</a></p>
				
			

Beregner til el-apparaters strømforbrug

Elberegner

Beregn dine el-apparaters strøm-omkostninger

Ønsker du at benytte beregneren, bedes du kontakte os på [email protected]

Beregneren tilsendes som iframe, og det vil være muligt at tilpasse farver efter ønske. 

Læs artikler som Elberegner.dk har medvirket i her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.