Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Elpriser Helsingør – Sammenlign elselskaberne her

Sammenlign elselskaber, og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

1.000+

Brugere dagligt

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Find den bedste el i Helsingør

Hos Elberegner.dk vil vi gerne hjælpe dig med at skabe et bedre overblik over elpriserne i Helsingør. Det kan være svært at finde ud af, hvilket elselskab man skal vælge, men med vores prissammenligning kan du skabe et bedre overblik over dine muligheder for el i Helsingør.

Men hvordan finder man det bedste elselskab i Helsingør? Det skal vi nok fortælle dig mere om.

 

Derfor skal du sammenligne elpriser i Helsingør

Når du skal på udkig efter den bedste el i Helsingør, så anbefaler vi, at du starter med at sammenligne elpriser i Helsingør, før du træffer den endelige beslutning om at skifte elselskab.

Når du sammenligner strømpriserne i Helsingør, får du nemlig et væsentligt bedre overblik over dine muligheder, så du nemmere kan finde den bedste el i Helsingør.

 

Liste over elselskaber i Helsingør

Det kan være noget af en mundfuld at finde den bedste el i Helsingør, men vi vil gerne gøre det lidt nemmere for dig. Nedenfor har vi derfor samlet en liste over nogle af de mest populære elselskaber i Helsingør lige nu:

  • AURA
  • Energi Fyn
  • Gasel
  • Energidrift
  • NRGi
  • OK
  • Norlys
  • Verdo
  • Grow Energy

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.