Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Byggestrøm

I forbindelse med et byggeprojekt er det nødvendigt at få strømforsyninger i nærheden af byggepladsen. Derfor er det vigtigt at få fat i byggestrøm, der er strøm, der bringes ud til selve byggepladsen, så det kan anvendes til maskiner og værktøjer. Byggestrøm bliver typisk installeret gennem eksisterende strømkilder eller ved opsætning af midlertidige pavilloner.

Byggestrøm er i dag en energikilde, som der er et stort fokus på i forhold til miljømæssig optimering. Derfor bliver der lagt mange kræfter i at arbejde med energioptimering, hvor naturen spares for unødvendig CO2.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Prisen på byggestrøm

Når det kommer til byggestrøm og elpris, er det straks sværere at give et konkret bud. Her handler det særligt om, hvor meget strøm du anvender og over hvor lang en periode. Typisk vil der være gode muligheder for at få en billigere pris, når du har brug for strøm over længere tid. Du kan dog regne med en pris på mellem 25-30 øre/kWh mange steder.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.