Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

El Odense – Sammenlign elselskaber i Odense

Sammenlign elselskaber, og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

1.000+

Brugere dagligt

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Find den bedste el i Odense

Hos Elberegner.dk hjælper vi dig med at skabe overblik over elpriserne i Odense. Det kan være en jungle at finde rundt i, hvilket elselskab du skal vælge, men med vores prissammenligning kan du skabe overblik, der kan hjælpe dig til at spare penge.

Men hvordan finder man det bedste elselskab i Odense? Det skal vi nok fortælle dig meget mere om.

 

Derfor skal du sammenligne elpriser i Odense

Når du skal på udkig efter den bedste el i Odense, så anbefaler vi, at du sammenligner elpriserne i Odense, før du træffer en beslutning. Når du sammenligner strømpriserne i Odense, får du nemlig et væsentligt bedre overblik over dine muligheder, så du nemmere kan finde den bedste el i Odense. 

 

Liste over elselskaber i Odense

Det kan være noget af en mundfuld at finde den bedste el i Odense, men vi vil gerne gøre det lidt nemmere for dig. Nedenfor har vi derfor samlet et udvalg af de mest populære elselskaber i Odense lige nu:

  • AURA
  • Energi Fyn
  • Gasel
  • NRGi
  • OK
  • Norlys
  • Verdo
  • Grow Energy
  • Energidrift

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Sæt dig ind i mulighederne for at købe el i Odense, og find strøm til den bedste pris i Odense

Din husstand er både tilknyttet et netselskab og et elselskab. Dit netselskab er du automatisk tilknyttet i kraft af din bopæl, og du har derfor ikke selv indflydelse på, hvilket netselskab du er tilknyttet. 

Du har derimod mulighed for selv at vælge dit elselskab, og ved at skabe dig et overblik over, hvor du køber el i Odense, kan der altså være gode penge at spare. Hvorfor ikke finde frem til den bedste pris på strøm i Odense?

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.