Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

El Nordjylland – Sammenlign elselskaber her

Sammenlign elselskaber, så du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit præcise forbrug.

1.000+

Brugere dagligt

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Annonce

Er du på udkig efter de bedste elselskaber i Nordjylland?

Der findes mange elselskaber i Nordjylland, og du har derfor mange muligheder at vælge mellem, når du skal finde en ny el leverandør i Nordjylland – men hvem skal man vælge? Og hvem kan tilbyde den bedste strømpris i Nordjylland?

For at gøre det lettere for dig, har vi samlet en oversigt over nogle af de bedste elselskaber i Nordjylland øverst på denne side. Så kan du hurtigt og nemt sammenligne elpriserne i Nordjylland og finde en billigere pris.

 

Få overblik over priserne på el i Nordjylland

Hos Elberegner.dk sammenligner vi priser på el i dit lokalområde, så du kan finde strøm til den bedste pris i Nordjylland. Vi hjælper dig til at skabe overblik over, hvor du finder den billigste el. Der er penge at spare ved at sætte sig ind i, hvem der skal producere den strøm, som kommer ud af stikkontakterne hjemme hos dig.

 

Træf et valg om, hvem der skal producere din el i Nordjylland

Når du betaler din elregning, betaler du både til dit netselskab og dit elselskab. Det er nemlig dit netselskab og dit elselskab, der tilsammen er ansvarlige for, at du har strøm i dine stikkontakter.

Dit netselskab er bestemt af din adresse, og du har derfor ikke selv indflydelse på, hvilket netselskab du er tilknyttet. Du vælger derimod selv dit elselskab, og der er penge at spare, hvis du danner dig et overblik over dine muligheder og priserne på el i Nordjylland. Du kan indtaste din adresse her og få svar på, hvilket netselskab du tilhører.

 

Hvem har billigst strøm i Nordjylland?

Hvis du er på udkig efter den billigste elpriser i Nordjylland, så kan du hurtigt og nemt sammenligne priserne på udvalgte elselskaber i Nordjylland øverst på denne side.

 

Elselskaber i Nordjylland

Hvem tilbyder el i Nordjylland? Nedenfor har vi samlet en oversigt over udvalgte elselskaber i Nordjylland. 

 • Gasel
 • Nettopower
 • AURA
 • NRGi
 • Vest Energi
 • NRGi
 • Norlys
 • Energi Fyn
 • Go’ Energi
 • OK
 • Velkommen
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.