Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Elpriser Frederikshavn – Sammenlign elselskaber i Frederikshavn

Sammenlign elselskaber, og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

1.000+

Brugere dagligt

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Find den bedste el i Frederikshavn

Hos Elberegner.dk hjælper vi dig med at skabe overblik over elpriserne i Frederikshavn. Det kan være en jungle at finde rundt i, hvilket elselskab du skal vælge, men med vores prissammenligning kan du skabe overblik, der kan hjælpe dig til at spare penge.

Men hvordan finder man det bedste elselskab i Frederikshavn? Det skal vi nok fortælle dig meget mere om.

 

Derfor skal du sammenligne elpriser i Frederikshavn

Når du skal på udkig efter den bedste el i Frederikshavn, så anbefaler vi, at du sammenligner elpriserne i Frederikshavn, før du træffer en beslutning. Når du sammenligner strømpriserne i Frederikshavn, får du nemlig et væsentligt bedre overblik over dine muligheder, så du nemmere kan finde den bedste el i Frederikshavn.

 

Liste over elselskaber i Frederikshavn

Det kan være noget af en mundfuld at finde den bedste el i Frederikshavn, men vi vil gerne gøre det lidt nemmere for dig. Nedenfor har vi derfor samlet en liste over nogle af de mest populære elselskaber i Frederikshavn lige nu:

  • AURA
  • Energi Fyn
  • Gasel
  • NRGi
  • OK
  • Norlys
  • Verdo
  • Grow Energy
  • Energidrift

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.