Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

El Fyn – Sammenlign elselskaber på Fyn

Sammenlign elselskaber, så du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit præcise forbrug.

1.000+

Brugere dagligt

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Annonce

Find den billigste el på Fyn

Er du bosat på Fyn, kan Elberegner.dk hjælpe dig med at undersøge elpriser på el i dit lokalområde. Elberegner.dk hjælper dig med at finde billigere el i dit lokalområde.

 

Sammenlign priser på el på Fyn. Bor du på Fyn, finder du den billigste el med Elberegner.dk

I kraft af din geografiske placering er du tilknyttet et netselskab. Du kan ikke selv vælge, hvilket netselskab du er tilknyttet, men du kan selv vælge, hvilket elselskab du vælger at gøre brug af. Det er netselskaberne og elselskaberne, der tilsammen er ansvarlige for at levere el hjem til dig. Når du betaler din elregning, betaler du altså dermed både til dit netselskab og dit elselskab. På Fyn er Vores Elnet det største netselskab. Vores Elnet distribuerer el til 90 % af Fyn og Langeland. Du kan undersøge, hvilket netselskab du er tilknyttet, ved at indtaste din adresse her og få svar på, hvilket netselskab du tilhører.

 

Liste over elselskaber på Fyn

Er du på udkig efter nogle af de bedste elselskaber på Fyn? Det forstår vi godt. For at gøre det nemmere for dig, har vi nedenfor samlet en liste over nogle af de bedste elselskaber på Fyn og deres elpriser:

 • Vest Energi – priser fra 2,26 kr. pr. kWh
 • Gasel – priser fra 2,28 kr. pr. kWh
 • Nettopower – priser fra 2,32 kr. pr. kWh
 • OK – priser fra 2,31 kr. pr. kWh
 • Energi Fyn – priser fra 2,35 kr. pr. kWh
 • AURA – priser fra 2,40 kr. pr. kWh
 • NRGi – priser fra 2,40 kr. pr. kWh
 • Go’ Energi – priser fra 2,32 kr. pr. kWh
 • Norlys – priser fra 2,44 kr. pr. kWh
 • Modstrøm – priser fra 2,50 kr. pr. kWh
 • B.Energy – priser fra 2,67 kr. pr. kWh
 • Energi+ – priser fra 2,75 kr. pr. kWh
 • Edison – priser fra 2,54 kr. pr. kWh

Listen er senest opdateret april 2024. Elpriserne er baseret på et årligt strømforbrug på 2.000 kWh, og priserne er for Vestdanmark.
Vær opmærksom på, at priserne kan have ændret sig siden listen sidst blev opdateret, og priserne er forskellige i Øst- og Vestdanmark.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.