Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

El Århus – Sammenlign elselskaber i Århus

Sammenlign elselskaber, så du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit præcise forbrug.

1.000+

Brugere dagligt

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Annonce

Find den bedste el i Århus

Det er en god idé at være opmærksom på din aftale om elforsyning. Du vælger selv, hvilket elselskab i Århus du ønsker at benytte. Du er tilknyttet et elselskab og et netselskab, som er ansvarlige for henholdsvis at producere og transportere din el. Du er automatisk tilknyttet et netselskab i kraft af din bopæl, og dette kan du derved ikke selv vælge. Tjek, hvilket netselskab du er tilknyttet.

Derimod vælger du selv dit elselskab. Århus har mange muligheder, hvad angår el. Sammenlign elpriser og vær sikker på at få den bedste pris på el i Aarhus.

 

Derfor skal du sammenligne elpriser i Århus

Når du skal på udkig efter de bedste elpriser i Aarhus, så anbefaler vi, at du sammenligner priserne på el i Århus som det første. Det giver dig nemlig et bedre overblik over dine muligheder, så du hurtigere og nemmere kan spotte den billigste elpris i Århus.

 

Sådan finder du det bedste elselskab i Århus

Er du også på udkig efter et elselskab i Aarhus? Men er du i tvivl om, hvilket elselskab du skal vælge? Det forstår vig dot. Vi vil dog gerne gøre det nemmere for dig, og derfor har vi samlet en oversigt over nogle af de bedste elselskaber i Århus øverst på siden.

Så kan du hurtigt og nemt sammenligne priserne og produkterne, så du kan finde det rette elselskab i Aarhus for dig.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Et hav af elselskaber i Århus

Der findes mange elselskaber i Århus, som kan levere strøm hjem til dig. Det kan derfor være en god idé at undersøge mulighederne indenfor strøm i Århus, hvis du ønsker at finde den billigste elpris i Århus – og dermed spare penge.

Elselskaber Århus

Er du i tvivl om, hvilket elselskab, der kan levere strøm i Århus? Nedenfor har vi samlet en liste over de 10 bedste elselskaber i Århus på Elberegner.dk.

  • Vest Energi – priser fra 2,26 kr. pr. kWh
  • NRGi – priser fra 2,40 kr. pr. kWh
  • Gasel – priser fra 2,28 kr. pr. kWh
  • Edison El – priser fra 2,54 kr. pr. kWh
  • OK – priser fra 2,31 kr. pr. kWh
  • AURA – priser fra 2,40 kr. pr. kWh
  • Norlys – priser fra 2,44 kr. pr. kWh
  • Energi Fyn – priser fra 2,35 kr. pr. kWh
  • Energidrift – priser fra 2,54 kr. pr. kWh
  • Nettopower – priser fra 2,32 kr. pr. kWh

Listen er senest opdateret april 2024. Elpriserne er baseret på et årligt strømforbrug på 2.000 kWh, og priserne er for Vestdanmark.
Vær opmærksom på, at priserne kan have ændret sig siden listen sidst blev opdateret, og priserne er forskellige i Øst- og Vestdanmark.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.