Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

El Randers – Sammenlign elselskaber i Randers

Sammenlign elselskaber, og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

1.000+

Brugere dagligt

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Sammenlign priserne på el i Randers

Elberegner.dk hjælper dig med at beregne og sammenligne elpriser på el i Randers. På den måde får du et overblik over, hvor du køber den billigste el, der hvor du bor. Det er ikke helt lige meget, hvor du køber din el, og det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige elselskaber og de mange tilbud. Det vil vi hos Elberegner.dk gerne hjælpe dig med at blive klogere på.

 

Får du den bedste pris på el i Randers?

Det er din adresse, der er afgørende for, hvilket netselskab du er tilknyttet. Du bestemmer derfor ikke selv, hvilket netselskab du er tilknyttet. Du bestemmer derimod selv, hvilket elselskab du vil købe din strøm hos. Undersøg hvilket netselskab du er tilknyttet, ved at indtaste din adresse her. Det er dit elselskab, der i samarbejde med dit netselskab er ansvarlige for at producere og levere den el, du bruger hjemme hos dig. 

Du kan også sammenligne andre elselskaber her. 

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.