Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

El Viborg – Sammenlign elselskaber i Viborg

Sammenlign elselskaber, og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

1.000+

Brugere dagligt

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Find den bedste el i Viborg

Det kan være en jungle at finde ud af, hvor du køber den bedste el i Viborg. Hos Elberegner.dk vil vi gerne hjælpe dig med at skabe overblik over dine muligheder. Vi beregner og sammenligner elpriser i Viborg, så du slipper for at betale mere end nødvendigt for din strøm.

Men hvordan finder man den bedste elpris i Viborg? Det skal vi nok fortælle dig meget mere om.

 

Derfor skal du sammenligne elpriser i Viborg

Når du skal på udkig efter el i Viborg, så anbefaler vi altid, at du sammenligner elpriserne i Viborg, før du træffer dit endelig valg. Så får du nemlig et bedre overblik over dine muligheder for strøm i Viborg – og dermed kan du nemmere finde det bedste elselskab i Viborg.

 

Liste over elselskaber i Viborg

Du kan frit vælge mellem mange elselskaber i Viborg – men hvilket skal man vælge? Nedenfor har vi samlet en liste over nogle af de mest populære elselskaber i Viborg lige nu:

  • Energi Fyn
  • AURA
  • Verdo
  • Gasel
  • Norlys
  • OK
  • NRGi
  • Energi+
  • Energidrift

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Får du den bedste pris på el i Viborg? 

Når du tænder for din stikkontakt, er det dit netselskab og dit elselskab, der tilsammen sørger for, at producere og levere strøm hjem til dig. Dit netselskab leverer strømmen fra producenten og hjem til dig. Du bestemmer ikke selv, hvilket netselskab du er tilknyttet. Det afgør din adresse. Dit elselskab producerer den strøm, der kommer ud af din stikkontakt. Du bestemmer selv, hvilket elselskab du vil være tilknyttet. Hvis du er nysgerrig, kan du finde ud af, hvilket netselskab du er tilknyttet, ved at indtaste din adresse her.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.