Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

El København – Sammenlign elselskaber i København

Sammenlign elselskaber, så du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit præcise forbrug.

1.000+

Brugere dagligt

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Annonce

El København – Undersøg markedet for køb af strøm i København

Lad Elberegner.dk hjælpe dig med dit køb af el i København. Det er en god idé at være opmærksom på din elforsyning. Det samme gælder på Frederiksberg med din forsyning af gas og el. Du er tilknyttet et netselskab og et elselskab. Du vælger ikke selv dit netselskab. Dette afhænger af din bopæl. Undersøg, hvilket netselskab du er tilknyttet.

Du vælger derimod selv dit elselskab, og her er det både en god idé at være opmærksom på, hvilket elselskab du er tilknyttet, og hvilken elaftale du har.

Sammenlign elpriser i København

Det kan været svært at finde rundt i de mange elpriser i København – og hvordan finder man den bedste pris? Når du skal på udkig efter strøm i København, så anbefaler vi, at du sammenligner priserne på forhånd.

Øverst på denne side kan du sammenligne nogle af de bedste elpriser i København, så du kan finde den rette for dig.

Elforsyning i København: Vælg dit elselskab i København med Elberegner.dk

Elberegner.dk hjælper dig med at sammenligne priserne på el. På den måde får du et overblik over de muligheder, du har. Det kan virke overvældende at sætte sig ind i de mange muligheder. En

mulighed for elforsyning i hovedstadsområdet er energiselskabet Hovedstadens Naturgas, der i dag går under navnet HMN Naturgas. Hos HMN Naturgas kan du blive forsynet med naturgas, hvis du er bosat i København eller på Frederiksberg.

Sådan finder du det bedste elselskab i København

Er du også på udkig efter det bedste elselskab i København? Det forstår vi godt. I dag kan du dog frit vælge mellem et hav af el leverandører i København, men de mange valgmuligheder kan ofte gøre valget lidt svært.

For at gøre det nemmere for dig at finde et elselskab i København, har vi samlet en oversigt over nogle af de bedste elselskaber i København øverst på siden. Så kan du hurtigt og nemt sammenligne deres priser og produkter.

Liste over elselskaber i København

Nedenfor har vi samlet en liste over nogle af de mest populære elselskaber i København lige nu:

  • AURA
  • Energidrift
  • Verdo
  • OK
  • Energi Fyn
  • Norlys
  • Vest Energi
  • OK
  • Gasel
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.