Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

El Horsens – Sammenlign elselskaber i Horsens

Sammenlign elselskaber, og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

1.000+

Brugere dagligt

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Vil du købe den billigste el i Horsens?

Hos Elberegner.dk hjælper vi dig med at beregne og sammenligne priser på el i Horsens. Der er ingen forskel på den el, der kommer ud af din stikkontakt, men der er forskel på de priser, du betaler for den. Derfor er det en god idé at sætte sig ind i, hvor man kan købe den billigste strøm i Horsens. Det vil vi gerne hjælpe dig med ved at skabe overblik over de mange tilbud og priser.

Men hvordan finder man den bedste el i Horsens? Det skal vi nok fortælle dig meget mere om.

Elpriser i Horsens – sammenlign priserne

Det er din bopæl, altså din adresse, der afgør, hvilket netselskab du er tilknyttet. Det er dit netselskab og dit elselskab, der tilsammen er ansvarlige for at levere el hjem til dig. Du vælger ikke selv dit netselskab, men ved at vælge det rigtige elselskab er der penge at spare. Find ud af, hvilket netselskab du er tilknyttet, ved at indtaste din adresse her.

Sådan finder du det bedste elselskab i Horsens

Er du i tvivl om, hvordan du finder frem til det bedste elselskab i Horsens? Det fostår vi godt. Vi vil dog gerne gøre det lidt lettere for dig, og derfor har vi samlet en oversigt over nogle af de bedste elselskaber i Horsens øverst på siden, så du hurtigt og nemt kan sammenligne deres priser.

Liste over elselskaber i Horsens

Nedenfor har vi samlet en liste over nogle af de mest populære elselskaber i Horsens lige nu:

  • AURA
  • Verdo
  • OK
  • Energidrift
  • OK
  • Norlys
  • Vest Energi
  • Gasel
  • Edison El

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.