Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Daniel Østergaard

Daniel står for alt det kommercielle og sikrer optimale og relevante samarbejder, til gavn for både annoncører og brugere. Det er desuden hans opgave at alle involverede er tilfredse. Daniel er medejer og -stifter af Adlab ApS, som ejer Elberegner.dk, der blev lanceret i efteråret 2020 med første version.

Vi arbejder løbende på at gøre siden endnu bedre, og det er en af de roller som Daniel i dialog med både brugere og samarbejdspartnere forsøger hver dag.

Missionen bag Elberegner.dk er at skabe gennemsigtighed i et ellers komplekst elmarkedet. Vi mener, det bør være nemmere at sammenligne elprodukter og dertilhørende elpriser, så man som almindelig borger har mulighed for at sammenligne på et bedre grundlag.

Daniel har skiftet elselskab én gang og kun på baggrund af flytning, men han er nu blevet bevidst om at der er muligheder for at spare penge, og eller vælge elprodukter, der hjælper Danmark med den grønne omstilling, så nu bliver priser og produkter indimellem sammenlignet.

Daniel Østergaard, Direktør Elberegner

Rolle: Kommerciel direktør

Uddannelse(r): HTX

Nuværende elselskab: Nordisk Energy

Har skiftet elselskab: 1 gang

Antal kWh om måneden: ca. 114 kWH

Indlæg skrevet af Daniel

Ingen indlæg fundet. Seneste Indlæg:

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.