Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Billig el – Søg blandt nogle af de billigste elselskaber

Se dine muligheder for billig el. Udfyld vores beregner og sammenlign nogle af de billigste elselskaber.

1.000+

Brugere dagligt

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere
Priserne er senest opdateret: 22. oktober 2024

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Indhold skrevet af: Maria
Senest opdateret d. 21. oktober, 2024
Klik nedenfor og bliv klogere på, hvordan du finder det billigste elselskab

I dag kan du frit vælge mellem mange billige elselskaber, og det kan derfor være svært at gennemskue det billigste elselskab i mængden. Men hvilket elselskab har den billigste el? Og er der nogle faktorer, som man skal være særligt opmærksom på, når man er på udkig efter billig el? Det kan du læse meget mere om lige her.

 

Vil du finde billig el? Vi hjælper dig med at finde de billigste elpriser

Strøm og el er en naturlig del af alle husstande i dag. I nutidens Danmark bruger vi strøm hele tiden og derfor vil de fleste også gerne finde billig el, så de kan få en lavere elregning. Vi kender alle efterhånden til de store udsving i elprisen, og vi er derfor blevet mere bevidste om at udnytte den billige strøm.  

Men hvordan finder man den billigste strøm? Det er faktisk ikke så bøvlet, som mange af os går og tror. Her på siden kan du læse meget mere om, hvordan du finder de billigste elpriser og de billigste elselskaber, og hvad du skal være opmærksom på, for at få billig el.

Find det billigste elselskab hurtigt og nemt

“Det kan være svært at gennemskue elmarkedet, og dermed finde frem til det billigste elselskab. I dag konkurrerer mange udbydere om at være det billigste elselskab – og det er værd at udnytte. Vi anbefaler altid, at du sørger for at sammenligne dine muligheder, så du får de bedste vilkår for at finde den billigste elleverandør.”Maria Stockfleth, Områdeekspert hos Elberegner.dk.

Det kan hurtigt virke som en uoverskuelig opgave at navigere rundt i de mange muligheder. Vi synes ikke, at det skal være besværligt at få billig strøm, og derfor vil vi gerne gøre det nemmere for dig at finde det billigste strømselskab.

Øverst på siden har vi samlet en oversigt over nogle af de billigste elleverandører, så du hurtigt og nemt kan se, hvem der tilbyder den billigste el. Du kan også udfylde din adresse i vores beregner øverst på siden, hvorefter den finder nogle af de billigste strømleverandører baseret på dit strømforbrug.

billigste elselskab

Top 10 billigste elselskaber på Elberegner.dk lige nu

At finde det billigste elselskab kan som sagt være en udfordrende opgave med de mange muligheder, der findes på elmarkedet.

Men hvilket elselskab har de billigste priser? Vi har samlet en liste over de top 10 billigste elselskaber på Elberegner.dk lige nu. Tabellen giver dig mulighed for at sammenligne de billigste elpriser på Elberegner.dk, og dermed finde det billigste elselskab hurtigt og nemt.

Elselskab Pris pr kWh Månedlig pris
Budget Energi 2,32 kr. 387,23 kr.
Vest Energi 2,35 kr. 392,23 kr.
Gasel 2,38 kr. 397,23 kr.
Modstrøm 2,39 kr. 398,90 kr.
OK 2,42 kr. 402,59 kr.
Go' Energi 2,42 kr. 403,90 kr.
Energi Viborg 2,44 kr. 405,98 kr.
Energi Fyn 2,46 kr. 410,15 kr.
Velkommen 2,48 kr. 413,23 kr.
SEF Energi 2,50 kr. 417,07 kr.

Tallene tager udgangspunkt i priserne for Vestdanmark og med et forbrug på 2000 kWh årligt.
Senest opdateret: 21. October 2024

Sådan beregner vi de billigste elpriser

Hos Elberegner.dk vil vi gerne give dig de mest præcise og opdaterede elpriser, så du får det bedste sammenligningsgrundlag, når du skal finde det elselskab, der kan tilbyde den billigste el. Vi henter automatisk priserne fra Nord Pool og lægger derefter alle afgifter, gebyrer, tillæg og tariffer oveni prisen. På den måde får du et klart billede af de samlede omkostninger ved hvert elselskab, så du nemt kan finde de billigste elpriser på baggrund af dit forbrug.

Hvad er det billigste elselskab i Danmark?

Det billigste elselskab afhænger af flere faktorer. Det afhænger både af dit årlige elforbrug og din geografiske placering i landet. Vi anbefaler derfor, at du sørger for at undersøge de billige elselskaber nærmere, så du finder det billigste efter dit forbrug.

Nedenfor kan du se, hvilke elselskaber der typisk er nogle af de billigste på Elberegner.dk:

  • Budget Energi, Vest Energi og Gasel er typisk nogle af de billigste elselskaber på Elberegner.dk, hvis du har et lavt strømforbrug. 
  • Modstrøm, Budget Energi og Vest Energi er typisk nogle af de billigste elselskaber på Elberegner.dk, hvis du har et højt strømforbrug.

Find et billigt elselskab og få en lavere elregning

Hvis du gerne vil have billig strøm, og dermed reducere din elregning, så kan det være en god idé at undersøge dine muligheder for at finde et billigt elselskab med billig el.

I dag kæmper mange elselskaber om at være de billigste, og derfor har du gode muligheder for at finde et billiget elselskab – og det er værd at udnytte, hvis du vil have billig el.

find det billigste elselskab

Køb billig el på Elberegner.dk

På Elberegner.dk vil vi gerne gøre det nemmere for dig at finde den billigste el. Øverst på denne side kan du derfor sammenligne billige elpriser, så du kan finde den billigste elpris for dig. Når du har fundet den billigste elaftale, skal du blot klikke på knappen “Gå til udbyder”.

 

Lad dig ikke lokke af elselskabernes løfte om billig strøm

Det kan være fristende at skifte elselskab, når de lokker med billige elpriser og store besparelser på elregningen. Men det kan godt betale sig at undersøge sagen nærmere, inden du lader dig overtale af et godt tilbud og skifter udbyder. Som med så meget andet, så gælder det gode gamle husråd om, at hvis ”noget er for godt til at være sandt, så er det det sikkert også”.

Hvis et elselskab lokker med store besparelser på eks. 20 – 30% af elregningen, så kan du godt forvisse dig om, at der formentlig ligger noget skjult bag tilbuddet. Elselskaberne har nemlig kun råderum over 55% af det samlede beløb på din elregning, og de kan derfor kun påvirke en lille andel af din samlede elpris. 

De kan nemlig intet stille op i forhold til afgifter, moms, transport eller lignende elementer, som også udgør en andel af din samlede elpris.

 

Hvordan får man den billigste el?

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at finde frem til, hvor man kan få den billigste el – men det er heldigvis ikke så svært. Vi har nemlig gjort det nemt for dig at finde frem til det elselskab, som har den billigste elpris baseret på dit forbrug. Du skal bare udfylde vores beregner øverst på siden, eller indtaste dine oplysninger i vores sammenligningsoversigt, hvorefter du får en overskuelig oversigt over de billigste elselskaber for dig.

Vær opmærksom på gebyrer, når du skal finde et billigt elselskab

“Elmarkedet kan virke som en jungle. Der er mange forskellige gebyrer, tillæg og priser at tage hensyn til. Hos nogle elselskaber er prisen på deres service uigennemskuelig, og det er endnu ikke altid kutyme for selskaberne at oplyse kunderne, hvis selskabet ændrer på sine gebyrer.”Videncentret Bolius

Som Videncentret Bolius nævner, kan elbranchen være svær at navigere rundt, og det kan derfor være svært at afgøre, hvilket elselskab der er billigst. Det er nemlig de færreste udbydere, som har gennemskuelige prismodeller, og det kan derfor være svært at gennemskue, hvad den endelige kWh-pris kommer til at lyde på.

I dag opkræver mange elselskaber et spottillæg og månedligt abonnementsgebyr, som er med til at gøre din samlede elpris højere. Det kan derfor være en god idé at være særligt opmærksom på disse elementer, når du skal finde den billigste elleverandør. 

Vores sammenligningsoversigt øverst på siden tager naturligvis højde for alle gebyrer og tillæg, så du får vist de korrekte og samlede priser blandt de billigste elselskaber.

 

Undersøg dine muligheder for billigere strøm

I en travl hverdag tænker de færreste over, hvor strømmen egentlig kommer fra, hvor meget vi faktisk er afhængige af strøm i vores dagligdag, og hvad prisen på vores el er. Det er dog en god idé at være orienteret om elpriserne, da det kan have en stor effekt på din elregning.

Hos Elberegner.dk hjælper vi dig til at få et overblik over billig el, og ikke mindst at sammenligne dine muligheder for billig strøm, så du kan finde den bedste og billigste elaftale for dig.

Længere nede på siden har vi samlet en håndfuld gode råd, som kan hjælpe dig med at finde et elselskab med den billigste el hurtigt og nemt.

billigere stroem

Får jeg billig strøm ved at vælge en fast eller variabel pris?

Hvorvidt det er billigst for dig at vælge en fast eller variabel elaftale afhænger i høj grad af dit strømforbrug og strømvaner. Hvis du har et lavt strømforbrug og ikke har mulighed for at ændre særligt meget på dine strømvaner, så vil en fast elpris ofte være den billigste løsning. Har du derimod et højt strømforbrug og mulighed for at rykke dit forbrug til de billige strømtimer, så kan en variabel elpris ofte være den billigste løsning. 

Så meget kan du spare ved at sammenligne de billigste elselskaber

Vidste du, at der ofte kan være mange penge at spare ved at skifte til et billigere elselskab?

Vi vil gerne vise dig, hvor meget du potentielt kan spare ved at sammenligne priser blandt billige elselskaber.

Lad os tage et konkret eksempel baseret på en husstand i Østdanmark med et årligt strømforbrug på 4.500 kWh. I vores beregning koster den dyreste elaftale 2,45 kr. pr. kWh, mens den billigste elaftale koster 2,10 kr. pr. kWh.

Så meget kan du spare ved at sammenligne disse elaftaler:

  • Du kan spare 0,35 kr. pr. kWh
  • Det giver en årlig besparelse på 1.575 kr.

Ved at skifte fra den dyreste til den billigste elaftale, kan du altså spare 0,35 kr. pr. kWh i dette tilfælde, hvilket giver en årlig besparelse på 1.575 kr. Det kan dermed være en god idé at undersøge og sammenligne dine muligheder for billig strøm, så du kan få en billigere elpris og dermed en lavere elregning.

 

Hvilket elselskab er billigst lige nu?

Det er vigtigt at huske på, at det billigste elselskab afhænger af flere faktorer, og du vil derfor opleve, at det billigste elselskab for dig kan skifte relativt ofte. For at finde det billigste elselskab, bør du være særligt opmærksom på dit årlige strømforbrug. 

På nuværende tidspunkt er Budget Energi det billigste elselskab på Elberegner.dk med en elpris på 2,32 kr. pr. kWh ved et årligt forbrug på 2.000 kWh. 

 

Sammenlign elselskaber med billig el på Elberegner.dk

Nedenfor har vi samlet en oversigt over de bedste og billigste elselskaber lige nu på Elberegner.dk. I vores liste nedenfor kan du hurtigt og nemt sammenligne nogle af de billigste elpriser lige nu.

Liste over elselskaber med billigste elpriser på Elberegner.dk:

  • Budget Energi – billigt elselskab – priser fra 2,32 kr. pr. kWh
  • Vest Energi – billigt elselskab – priser fra 2,35 kr. pr. kWh
  • Gasel – billigt elselskab – priser fra 2,38 kr. pr. kWh
  • Modstrøm – billigt elselskab – priser fra 2,39 kr. pr. kWh
  • OK – billigt elselskab – priser fra 2,42 kr. pr. kWh
  • Go’ Energi – billigt elselskab – priser fra 2,42 kr. pr. kWh
  • Energi Fyn – billigt elselskab – priser fra 2,46 kr. pr. kWh
  • Velkommen – billigt elselskab – priser fra 2,48 kr. pr. kWh
  • NRGi – billigt elselskab – priser fra 2,51 kr. pr. kWh
  • AURA – billigt elselskab – priser fra 2,51 kr. pr. kWh
  • Nettopower – billigt elselskab – priser fra 2,53 kr. pr. kWh
  • Norlys – billigt elselskab – priser fra 2,55 kr. pr. kWh
  • Energidrift – billigt elselskab – priser fra 2,57 kr. pr. kWh
  • iWatt – billigt elselskab – priser fra 2,57 kr. pr. kWh
  • Energi+ – billigt elselskab – priser fra 2,86 kr. pr. kWh

Listen er senest opdateret september 2024, og tager udgangspunkt i et årligt strømforbrug på 2.000 kWh. Elpriserne er fra Vestdanmark. Vær opmærksom på at priserne kan have ændret sig siden listen sidst blev opdateret, og priserne er forskellige i Vest- og Østdanmark.

Læs mere om de bedste og billigste elselskaber på Elberegner.dk

Nedenfor kan du læse mere om de bedste og billigste elselskaber på Elberegner.dk lige nu. Så kan du få en fornemmelse af, hvorfor netop disse elselskaber er billige og gode.

  • Budget Energi
    Budget Energi ønsker at gøre det nemmere og billigere at få klimavenlig strøm. De tilbyder attraktive elaftaler til konkurrencedygtige priser.

  • Vest Energi
    Vest Energi er kendt for deres gode priser og pålidelige service. De sørger for, at du altid har strøm uden ubehagelige overraskelser på elregningen.

  • Gasel
    Gasel tilbyder grøn energi og bæredygtige løsninger, så du kan være miljøbevidst uden at gå på kompromis med din strømforsyning.

  • Modstrøm
    Modstrøm fokuserer på grøn energi og energibesparelser, så du kan spare penge og passe på miljøet samtidig.

  • OK
    OK er en af de største i Danmark og er kendt for deres fantastiske kundeservice og brede udvalg af energiprodukter, som passer til enhver smag.

  • Go’ Energi
    Go’ Energi gør det let og gennemsigtigt at administrere dit energiforbrug. De leverer pålidelig strøm uden besvær.

  • Nettopower
    Nettopower har ry for at have lave elpriser og gøre det nemt at forstå dine regninger. Du ved altid, hvad du betaler for.

  • Energi Fyn
    Energi Fyn er tæt knyttet til lokalsamfundet og tilbyder strøm til konkurrencedygtige priser, hvilket gør dem til et godt valg, hvis du vil støtte lokalt.

  • Velkommen
    Velkommen har gode priser og personlig kundeservice, hvilket gør det nemt og bekvemt at skifte elselskab.

  • NRGi
    NRGi er kendt for deres innovative løsninger og høje kundetilfredshed. De arbejder konstant på at tilbyde de bedste energiløsninger til deres kunder.

  • AURA
    AURA er en solid og pålidelig leverandør, der fokuserer på bæredygtighed og innovation. De sikrer, at du har moderne og miljøvenlig strøm.

  • Norlys
    Norlys kombinerer stærk lokal tilstedeværelse med digital innovation, hvilket giver dig adgang til fremtidens energiløsninger.

  • Energi+
    Energi+ fokuserer på at gøre deres kunder glade med innovative løsninger, der er tilpasset moderne behov.

  • Energidrift
    Energidrift ønsker at gøre det nemmere at finde den rette elaftale – og derfor tilbyder de kun to aftaler. Derudover tilbyder de elaftaler til konkurrencedygtige priser og super kundeservice.
bedste og billigste elselskab

Sådan finder du det bedste og billigste elselskab for dig

“Det er svært for forbrugere at gennemskue elregningen, men det er stort set umuligt selv at finde det billigste elselskab ud fra selskabernes hjemmesider.”Videncentret Bolius.

Det kan som sagt være en større mundfuld at finde frem til den billigste elleverandør. For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet nogle gode råd, som kan hjælpe dig på rette vej. 

Du kan med fordel være opmærksom på følgende:

  • Hvilken aftale er du på udkig efter?
  • Hvordan ser dit årlige forbrug ud?
  • Vær opmærksom på spottillæg og abonnement
  • Sammenlign dine muligheder

Hvilken aftale er du på udkig efter?

Først og fremmest bør du tage stilling til, hvilken aftale, du er på udkig efter. Foretrækker du en variabel eller fast elaftale? Er du på udkig efter et elselskab med månedlig betaling eller grøn strøm? 

Mulighederne er mange, og det kan derfor være en god idé at overveje dette, før du begynder jagten på det billigste elselskab.

Hvordan ser dit årlige forbrug ud?

Dernæst kan det være en god idé at undersøge, hvad dit årlige strømforbrug ligger på. Det billigste elselskab for dig afhænger nemlig høj grad af dit årlige forbrug. 

Hvis du eksempelvis har et lavt strømforbrug, vil du ofte få størst gavn af at vælge en udbyder uden et månedligt abonnement og hellere betale et lidt højere spottillæg. Har du derimod et højt strømforbrug, vil du i stedet få størst gavn af at vælge en udbyder uden et spottillæg og hellere betale et fast månedligt abonnement. 

Vær opmærksom på spottillæg og abonnement

I dag får elselskaberne deres indtjening gennem spottillæg og abonnementsgebyrer, og det kan derfor være en god idé at være særligt opmærksom på disse udgifter. Spottillæget og abonnementsgebyret svinger nemlig mellem udbyderne, og der kan være penge at spare ved at have øje for dette.

Sammenlign dine muligheder

“Der er mange fordele ved at sammenligne de billigste elselskaber. Det giver dig et væsentligt bedre overblik over dine muligheder, og du kan dermed hurtigere spotte, hvor du kan få det billigste elselskab.” – Maria Stockfleth, Område ekspert på Elberegner.dk. 

Vi anbefaler altid, at du sammenligner dine muligheder. Det kan være svært at gennemskue de mange muligheder, og ved at sammenligne de billige elselskaber, får du de bedste vilkår for at finde det billigste elselskab for dig. Du kan sammenligne nogle af de billigste elselskaber øverst på denne side.

Hvilke elselskaber er de billigste på Elberegner.dk?

Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at finde billig el. Derfor har vi samlet en liste over de udbydere, som kan tilbyde de billigste elpriser lige nu på Elberegner.dk, så du hurtigt og nemt kan afgøre, hvor du kan få den billigste elpris.

I skrivende stund er Budget Energi det billigste elselskab på Elberegner.dk med en elpris på 2,32 kr. pr. kWh ved et årligt forbrug på 2.000 kWh.

Nedenfor kan du se den fulde liste over elselskaber med den billigste el på Elberegner.dk:

  • Budget Energi – billig el fra 2,32 kr. pr. kWh
  • Vest Energi – billig el fra 2,35 kr. pr. kWh
  • Gasel – billig el fra 2,38 kr. pr. kWh
  • Modstrøm – billig el fra 2,39 kr. pr. kWh
  • OK – billig el fra 2,42 kr. pr. kWh
  • Go’ Energi – billig el fra 2,42 kr. pr. kWh
  • Energi Fyn – billig el fra 2,46 kr. pr. kWh
  • Velkommen – billig el fra 2,48 kr. pr. kWh
  • NRGi – billig el fra 2,51 kr. pr. kWh
  • AURA – billig el fra 2,51 kr. pr. kWh
  • Nettopower – billig el fra 2,53 kr. pr. kWh
  • Norlys – billig el fra 2,55 kr. pr. kWh
  • Energidrift – billig el fra 2,57 kr. pr. kWh
  • iWatt – billig el fra 2,57 kr. pr. kWh
  • Energi+ – billig el fra 2,86 kr. pr. kWh

Listen er senest opdateret september 2024, og tager udgangspunkt i den billigste el på Elberegner.dk ved et forbrug på 2.000 kWh årligt. Priserne er fra Vestdanmark. Bemærk venligst at priserne kan have ændret sig siden listen sidst blev opdateret. Priserne er desuden forskellige i Øst- og Vestdanmark.

Sådan bestiller du billig el hurtigt og nemt

Vidste du, at det både er hurtigt og nemt at bestille el? Nedenfor har vi demonstreret, hvordan du hurtigt og nemt bestiller el, når du har fundet et billigere elselskab.

Sådan gør du:

  • Sammenlign billige elpriser: Start med at undersøge dine muligheder for at få billigere strøm. Ved at sammenligne de billigste elpriser, får du et bedre overblik over, hvilket elselskab der har den billigste el til dig.

  • Gå til udbyder: Når du har fundet den billigste elleverandør i vores sammenligningsoversigt, skal du blot klikke på knappen “Gå til udbyder”, hvorefter du bliver videresendt til elselskabets egen hjemmeside.

  • Udfyld formular: Når du er blevet videresendt til elselskabets egen hjemmeside skal du udfylde en formular, som giver den tilladelse til at blive dit nye elselskab.

  • De klarer resten: Når du har udfyldt formularen, sørger det nye elselskab for at ordne alt det praktiske i forbindelse med overflytningen.
bestil billig el

Husk den sunde fornuft i din jagt på den billigste strøm

Det er vigtigt at have sin sunde fornuft med, når du er på udkig efter dit nye, billige elselskab. Det er let at blive fristet, når elselskaber reklamerer med meget billige elpriser, men det er vigtigt at have de kritiske briller på, når du undersøger dine muligheder.

Den gamle, velkendte tommelfingerregel om, at ting, der virker for gode til at være sande, ofte er det, gælder også, hvad angår elhandel. Spørg derfor dig selv, om elselskabets tilbud og priser virker realistiske, i forhold til hvilke priser andre elselskaber kan tilbyde.

 

Har du fundet et elselskab med billig el? Sådan skifter du hurtigt og nemt

Vidste du, at det faktisk er hurtigt og nemt at skifte udbyder? Når du har fundet den billigste eludbyder for dig, skal du blot udfylde udbyderens bestillingsformularen, hvorefter de sørger for at ordne alt det praktiske i forbindelse med overflytningen.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvor køber man den billigste el?

Det kan være svært at finde ud af, hvem der er den billigste elleverandør i Danmark. På Elberegner.dk kan du hurtigt og nemt få et overblik over elselskaber med den billigste el lige nu, så du kan finde det billigste elselskab for dig.

 

Hvilke elselskaber er billigst?

I dag forsøger alle elselskaber at være de billigste. For at finde det billigste energiselskab for dit vedkommende, skal du først og fremmest finde den elaftale, som passer bedst til dine forbrugsvaner. Her på siden kan du hurtigt og nemt finde det billigste strømselskab for dig.

 

Hvordan får jeg billig el?

Så, hvordan får man billige elpriser? Du kan få billigere priser på strøm på flere måder. Du kan blandt andet bruge strømmen, når den er billigst, hvilket kræver en variabel el-aftale. Du kan også lave en billig strøm sammenligning, hvor du sammenholder forskellige aftaler og vælger den som tilbyder den bedste pris.

 

Hvem har den billigste el lige nu?

På Elberegner.dk har Budget Energi den billigste el lige nu med en elpris på 2,32 kr. pr. kWh ved et årligt forbrug på 2.000 kWh.

Skrevet af

Maria
Maria sørger for, at du altid har adgang til de nyeste informationer vedrørende elpriser på Elberegner.dk. Med flere års erfaring indenfor energibranchen har hun opbygget en dyb forståelse for sammensætningen af elprisen, og hvad man skal være særligt opmærksom på, for at finde den billigste pris. Hendes ekspertise gør hende i stand til at give dig den bedste rådgivning, så du hurtigt og nemt kan finde den bedste udbyder for dig.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.