Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

OK El

Sammenlign elprodukter fra OK El med andre udbydere.
Find OK i sammenligningen herunder, og vælg den elaftale som passer bedst til dine behov. 

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

OK El

Når du vælger OK, som dit elselskab får du mere end bare billig strøm. OK tilbyder nemlig både konkurrencedygtige elpriser samtidig med, at de har Danmarks mest tilgængelige kundeservice. Derudover har du mulighed for at støtte lokalsporten.

 

Grøn strøm fra vedvarende energikilder med OK El

OK har en mission om at gøre en forskel for miljøet, derfor tilbyder de grøn strøm fra vedvarende energikilder i Danmark. Som kunde hos OK El, er du med til at gøre en forskel i den grønne omstilling. Når du bliver kunde, skal du tage stilling til, om du vil have en elaftale med fast eller variabel elpris. Hos OK kalder de deres variable elprodukt for OK flex.

 

Billig el med OK

Skifter du til el fra OK, får du strøm til konkurrencedygtige priser. I 2020 var OK Flex 31% billigere end gennemsnitsprisen fra januar-december 2020. Det koster dig 0 kr. i abonnement og 0 kr. i gebyr, at være kunde hos OK, modsat mange andre elselskaber, som ofte har meromkostninger, for at have dig som kunde, blandt andet i form af gebyrer og abonnementer. En anden grund til at du får billig el med OK, er at du kun betaler for den el, du rent faktisk bruger.

 

Støt lokalsporten med Ok El

Er du kunde hos OK El, har du mulighed for at støtte din lokale sport, ved at få et OK Benzinkort eller ved at bruge deres app. Du støtter med 5 øre pr. liter, hver gang du tanker bilen. Du kan frit vælge mellem 2.000 klubber og foreninger i Danmark, på den måde kan du støtte lige præcis i dit lokalområde. Når du køber El fra OK, fordobler de støtten til din klub. Derfor støtter du med hele 10 øre pr. liter benzin eller diesel, hvis du køber el igennem OK.

 

Danmarks mest tilgængelige kundeservice

OK står klar med personlig rådgivning og har altid en erfaren konsulent klar til at rådgive dig, omend det er om elprodukter eller spørgsmål til din elregning eller lignende. Du kan også altid hold øje med dit forbrug på ´Min OK´. Her kan du døgnet rundt, holde overblikket over dit forbrug, hvor mange kWh du har brugt og dine regninger.

 

Flere fordele ved OK El

Som du kan læse, er der mange fordele ved at være kunde hos OK el. Udover ovenstående fordele, har du også mulighed for at få glæde af en årlig bonus hos Coop. Bonussen bliver tilskrevet hvert år. Aftalen påbegynder når du har været kunde i et år.Derudover har OK El mange glade og tilfredse kunder, hvilket også afspejler sig i deres Trustpilot-score. Du kan nemt skifte til OK El lige her på siden og få glæde af alle fordelene.

 

Få strøm på bilen med OK El 

Hos OK har man forsøgt at gøre det så nemt som muligt, for deres kunder at oplade deres elbil. Derfor kan man med fordel vælge et abonnement som passer til dig som ejer en elbil. Med et sådan abonnement kan du altid starte dagen med et fuldt batteri og du får strøm til konkurrencedygtige priser. 

OK tilbyder også køb og leje af ladebokse – du kan sammenligne priser på OK’s ladepakke her

Har OK en strøm app?

Som OK el-kunde kan du nemt holde styr på dit elforbrug via deres hjemmeside. Selvom OK endnu ikke har deres egen app, tilbyder de en praktisk guide til at gemme deres selvbetjening som en app på din telefon. Men hvis du vil have en mere brugervenlig app, kan du altid downloade Elberegners gratis app.

Her kan du holde styr på både elprisen time for time og dit elforbrug, både nu og historisk.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.