Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

OK El

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug

Bopæl ift. storebælt

Vælg om din bolig ligger øst eller vest for storebælt.


Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


Grøn strøm

Fast eller variabel

Fast elpris: Betyder at du accepterer en bestemt og fast pris i en given periode. En fast elpris kan give dig tryghed i budgettet.

Variabel elpris: Følger markedsprisen, det giver dig mulighed for at spare penge, når prisen er lav, men også med risiko for at prisen stiger tilsvarende når prisen er høj.


Udbydere


Grøn strøm

For at kunne opnå det ene blad, skal eludbyderen kunne fremvise en oprindelsesgaranti, der som minimum svarer til forbrugerens samlede elforbrug. Derudover skal eludbyderen også kunne fremvise dokumentation eller en deklaration, som dokumenterer, at strømmen er fra 100 % vedvarende energikilder.Udbydere

Når det kommer til to blade, er der stadig et krav om, at elproduktet er produceret af 100 % vedvarende energi. Derudover skal producenten også have taget stilling til yderligere klimatiltag. Helt konkret betyder det, at producenten også investerer i at begrænse CO2-udledningen."

Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


622 kr. pr. måned 1092 kr. pr. måned 1563 kr. pr. måned 2033 kr. pr. måned
373 øre pr. kWh

328 øre pr. kWh

313 øre pr. kWh

305 øre pr. kWh
6 mdr. binding

Ifølge udbyderens oplyste betingelser, er dette bindingsperioden for hvornår du kan opsige din aftale uden gebyr.

Variabel pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Opstartsperiode: 15 kalenderdage

OK El

Når du vælger OK, som dit elselskab får du mere end bare billig strøm. OK tilbyder nemlig både konkurrencedygtige elpriser samtidig med, at de har Danmarks mest tilgængelige kundeservice. Derudover har du mulighed for at støtte lokalsporten.

Grøn strøm fra vedvarende energikilder med OK El

OK har en mission om at gøre en forskel for miljøet, derfor tilbyder de grøn strøm fra vedvarende energikilder i Danmark. Som kunde hos OK El, er du med til at gøre en forskel i den grønne omstilling. Når du bliver kunde, skal du tage stilling til, om du vil have en elaftale med fast eller variabel elpris. Hos OK kalder de deres variable elprodukt for OK flex.

Billig el med OK

Skifter du til el fra OK, får du strøm til konkurrencedygtige priser. I 2020 var OK Flex 31% billigere end gennemsnitsprisen fra januar-december 2020. Det koster dig 0 kr. i abonnement og 0 kr. i gebyr, at være kunde hos OK, modsat mange andre elselskaber, som ofte har meromkostninger, for at have dig som kunde, blandt andet i form af gebyrer og abonnementer. En anden grund til at du får billig el med OK, er at du kun betaler for den el, du rent faktisk bruger.

Støt lokalsporten med Ok El

Er du kunde hos OK El, har du mulighed for at støtte din lokale sport, ved at få et OK Benzinkort eller ved at bruge deres app. Du støtter med 5 øre pr. liter, hver gang du tanker bilen. Du kan frit vælge mellem 2.000 klubber og foreninger i Danmark, på den måde kan du støtte lige præcis i dit lokalområde. Når du køber El fra OK, fordobler de støtten til din klub. Derfor støtter du med hele 10 øre pr. liter benzin eller diesel, hvis du køber el igennem OK.

Danmarks mest tilgængelige kundeservice

OK står klar med personlig rådgivning og har altid en erfaren konsulent klar til at rådgive dig, omend det er om elprodukter eller spørgsmål til din elregning eller lignende. Du kan også altid hold øje med dit forbrug på ´Min OK´. Her kan du døgnet rundt, holde overblikket over dit forbrug, hvor mange kWh du har brugt og dine regninger.

Flere fordele ved OK El

Som du kan læse, er der mange fordele ved at være kunde hos OK el. Udover ovenstående fordele, har du også mulighed for at få glæde af en årlig bonus hos Coop. Bonussen bliver tilskrevet hvert år. Aftalen påbegynder når du har været kunde i et år.Derudover har OK El mange glade og tilfredse kunder, hvilket også afspejler sig i deres Trustpilot-score. Du kan nemt skifte til OK El lige her på siden og få glæde af alle fordelene.

Få strøm på bilen med OK El 

Hos OK har man forsøgt at gøre det så nemt som muligt, for deres kunder at oplade deres elbil. Derfor kan man med fordel vælge et abonnement som passer til dig som ejer en elbil. Med et sådan abonnement kan du altid starte dagen med et fuldt batteri og du får strøm til konkurrencedygtige priser. 

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.