Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
SEF-logo-elselskaber

SEF Energi

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre elselskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. 

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

SEF Energi startede som et lille lokalt el selskab i Svendborg i 1906. I dag sørger SEF Energi stadig for el til en god pris, men dækker nu over hele Danmark. Med stor fokus på kundetilfredshed og en grønnere fremtid er SEF et godt bud på billig el, hvor du samtidig får god vejledning og el med god samvittighed.

 

SEF Energi Svendborg er nu blevet til en grøn mulighed

Når du vælger SEF Energi som elselskab, så kan du selv vælge hvor din el skal komme fra. Der tilbydes både løsninger med vindmøller og naturgas, så du kan vælge at være en del af den grønne løsning. 

Derudover beregnes din el pris på en time-for-time basis. Dette har en fordel for både dig og miljøet. De travle timer har den højeste pris, så du kan spare penge ved at tænde for strømmen, når timeprisen er lav

 

SEF Energi tilbyder muligheder

SEF Energi a/s dækker over en lang række forskellige muligheder. For det er ikke kun el, som SEF Energi kan forsyne dig med. Du kan også få god rådgivning inden for energi fra kompetente medarbejdere. Derudover kan du købe naturgas og få nærvarme og varmepumper fra SEF Energi. Derudover tilbydes der ladeløsninger til at lade din elbil og sidst men ikke mindst kan du også købe fibernet fra SEF Energi og få bedre muligheder for at være online.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.