Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Vælg AURA Energi: Dit lokale og pålidelige elselskab

AURA Energi skiller sig ud som et elselskab med mere end hundrede års erfaring, som ikke blot leverer strøm til konkurrencedygtige elpriser men også investerer i dit lokalsamfund. Med rødder solidt plantet i Østjylland og en service, der dækker hele Danmark, er AURA mere end blot et elselskab, de er en integreret del af det lokale fællesskab, dedikeret til at støtte og udvikle lokalområderne med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling.

 

Elaftaler skræddersyet til dine behov

Hos AURA finder du en elaftale, der matcher enhver præference. Uanset om du er til faste eller variable elpriser, ønsker at bidrage til grøn energi, eller har behov for en fleksibel betalingsløsning, har AURA den rette løsning til dig. Deres elaftaler er fri for bindingsperioder og skjulte gebyrer, hvilket sikrer dig fuld gennemsigtighed og fleksibilitet.

 

Lokal støtte og engagement når du vælger AURA

AURA er stolt over deres lange tradition for at støtte lokale fællesskaber, klubber og foreninger. Gennem diverse støtteaktiviteter bidrager de aktivt til udviklingen af lokalsamfundet. Dette engagement kommer blandt andet til udtryk i AURAs Lokalværdipulje, som yder støtte til en bred vifte af lokale initiativer, der alle spejler AURAs kerneværdier om åbenhed, ansvarlighed og proaktivitet.

 

Tilgængelighed og pålidelighed

AURA forpligter sig til at være tilgængelig og nærværende for deres kunder. Med mange forskellige kontaktmuligheder, herunder telefon og e-mail, er de altid klar til at yde hjælp og rådgivning. Deres høje kundetilfredshed afspejles i de positive anmeldelser på Trustpilot, hvilket understreger AURAs engagement i at levere en exceptionel service.

AURA er andelsejet – til din fordel

Som andelsejet selskab fokuserer AURA ikke på at generere store overskud til private ejere, men på at geninvestere i selskabet og dets kunder. Dette sikrer, at du som kunde nyder godt af den bedste rådgivning, kundeoplevelse og ikke mindst støtte til dit lokalområde.

Har AURA en app?

AURA har i øjeblikket ikke udviklet sin egen app. 

Selvom AURA Energi på nuværende tidspunkt ikke tilbyder en dedikeret mobilapp til deres kunder, er der stadig rig mulighed for at holde styr på dit elforbrug digitalt. AURA henviser sine kunder til Eloverblik, en online platform, hvor du kan få detaljeret information om dit elforbrug. Dette værktøj giver dig indsigt i dit forbrugsmønster og hjælper dig med at træffe informerede beslutninger om dit energiforbrug.

For dem, der ønsker endnu større bekvemmelighed ved at have disse oplysninger “lige ved hånden”, kan Elberegner.dk’s egen elpris app være løsningen. Denne app integrerer oplysninger fra Eloverblik, hvilket giver dig en nem og tilgængelig måde at overvåge dit forbrug, sammenligne elpriser og håndtere dit energiforbrug effektivt, alt sammen fra din smartphone.

Derfor skal du vælge AURA som dit elselskab 

Når du vælger AURA Energi, får du mere end blot en strømleverandør. Du bliver en del af et fællesskab, der værdsætter bæredygtighed, lokalt engagement og gennemsigtighed. Med AURA kan du være sikker på at finde en elaftale, der passer til dine behov, samtidig med at du støtter dit lokalsamfund og bidrager til en grønnere fremtid. Her på Elberegner.dk for at sammenligne AURAs elpriser med andre udbydere og opdag selv, hvorfor AURA er det rette valg for dig.

Oplad din elbil nemt og sikkert med AURA

På Elberegner forstår vi vigtigheden af pålidelige og effektive opladningsløsninger til din elbil. Derfor er vi begejstrede for at fremhæve AURA’s tilbud om elbilopladning, som kombinerer kvalitet og innovation for den moderne elbilsejer. AURA tilbyder en ladepakke udstyret med den prisvindende Zaptec Go ladeboks. Kendetegnet ved sit kompakte design, er denne ladeboks en favorit blandt elbilsejere. Med mulighed for at vælge mellem 11 kWh og 22 kWh ladere, sikrer AURA, at du er godt forberedt på fremtidens elbilbehov.

oplad med aura

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem ejer AURA Energi?

AURA Energi er et andelsselskab, hvilket indebærer, at det ejes af dets andelshavere. Dette unikke ejerskabsstruktur sikrer, at AURA er dedikeret til at tjene sine kunders interesser.

 

Hvad er prisen på 1 kWh el hos AURA?

Prisen for 1 kWh el hos AURA varierer afhængigt af det valgte produkt. Med AURA FlexEl ændrer prisen sig i takt med markedspriserne og kan derfor variere fra time til time. AURA FastEl tilbyder derimod en fast pris pr. kWh over en specifik periode. For de mest opdaterede priser på AURAs forskellige produkter, henviser vi til den relevante sektion her på Elberegner.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.