Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Modstrøm Danmark A/S

Sammenlign elprodukter fra Modstrøm med andre udbydere. Find Modstrøm i sammenligningen herunder, og vælg den elaftale, som passer bedst til dine behov.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Modstrøm El

Når man surfer rundt på Modstroem.dk, er der en sætning, som går igen mange steder. Det er sætningen “Brug energien bedre”, og det er en interessant måde at se tingene på. Modstrøm Danmark A/S er et dansk elselskab med fokus på den grønne omstilling. De tilbyder fire produkter, hvor det grundlæggende i alle fire er miljøet. Deres elpriser findes i vores feed ovenfor, eller på deres hjemmeside.

 

Elselskab med energirådgivning i fokus

Hos Modstrøm Danmark A/S lægger de vægt på at man med hjælp fra en rådgiver kan få en samtale med muligheden for at at spare penge. Når man som nysgerrig læser ser at Modstrøm el som elselskab vil hjælpe danskerne med at spare på strømmen, så kan det godt være lidt sjovt, da det er jo strømmen de tjener penge på, men ikke desto mindre, så er det tilfældet hos Modstrøm Danmark A/S. De tilbyder desuden at hjælpe med at finde løsninger, som både sparer på strømmen, f.eks. i forbindelse med opladning af din elbil, men i høj grad også med produkter eller ydelser, som har fokus på at gøre ens forbrug mere klimavenligt.

 

Flotte kundeudtalelser

På Modstrøm Danmarks hjemmeside er der flere fine kundeudtalelser fra danske kunder. Det er positive vendinger man læser over hele linjen, og hvis man går lidt i dybden og f.eks. kigger på Trustpilot, så er det ligeledes fine anmeldelser man læser om. Der tegner sig et tydeligt billede af tilfredse kunder.

Har Modstrøm en app til elpriser?

Modstrøm tilbyder ikke deres egen app til elpriser og forbrug, men som kunde kan du benytte appen True Energy til at planlægge dit forbrug efter strømpriserne time for time

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder Modstrøms App?

Modstrøm har ikke deres egen app, men de har indgået et samarbejde med appen “True Energy”, som primært at udviklet til elbils ejerne. Appen kan dog også bruges til at holde et vågent øje med ens forbrug og spotprisen på el.

 

Er Modstrøm godt?

Det kan være svært at bedømme om Modstrøm er godt eller dårligt, da der er både positive og negative oplevelser med elselskabet. Ifølge anmeldelserne på Trustpilot er Modstrøm dog middelmådigt bedømt med en score på 3,7.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.