Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Modstrøm Danmark A/S

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug
Bopæl ift. Storebælt
Grøn strøm
Fast eller variabel
Udbydere
Produkt
BASISPAKKEN
Estimeret pris
602 kr. pr. måned 1169 kr. pr. måned 1735 kr. pr. måned 2301 kr. pr. måned
361 øre pr. kWh

351 øre pr. kWh

347 øre pr. kWh

345 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Opstartsperiode: Løbende måned + 30 dage

Modstrøm El

Når man surfer rundt på Modstroem.dk, er der en sætning, som går igen mange steder. Det er sætningen “Brug energien bedre”, og det er en interessant måde at se tingene på. Modstrøm Danmark A/S er et dansk elselskab med fokus på den grønne omstilling. De tilbyder fire produkter, hvor det grundlæggende i alle fire er miljøet. Deres elpriser findes i vores feed ovenfor, eller på deres hjemmeside.

Elselskab med energirådgivning i fokus

Hos Modstrøm Danmark A/S lægger de vægt på at man med hjælp fra en rådgiver kan få en samtale med muligheden for at at spare penge. Når man som nysgerrig læser ser at Modstrøm el som elselskab vil hjælpe danskerne med at spare på strømmen, så kan det godt være lidt sjovt, da det er jo strømmen de tjener penge på, men ikke desto mindre, så er det tilfældet hos Modstrøm Danmark A/S. De tilbyder desuden at hjælpe med at finde løsninger, som både sparer på strømmen, men i høj grad også med produkter eller ydelser, som har fokus på at gøre ens forbrug mere klimavenligt.

Flotte kundeudtalelser

På Modstrøm Danmarks hjemmeside er der flere fine kundeudtalelser fra danske kunder. Det er positive vendinger man læser over hele linjen, og hvis man går lidt i dybden og f.eks. kigger på Trustpilot, så er det ligeledes fine anmeldelser man læser om. Der tegner sig et tydeligt billede af tilfredse kunder.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.