Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

modstrøm logo

Modstrøm Danmark A/S

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug

Bopæl ift. storebælt

Vælg om din bolig ligger øst eller vest for storebælt.


Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


Grøn strøm

Fast eller variabel

Fast elpris: Betyder at du accepterer en bestemt og fast pris i en given periode. En fast elpris kan give dig tryghed i budgettet.

Variabel elpris: Følger markedsprisen, det giver dig mulighed for at spare penge, når prisen er lav, men også med risiko for at prisen stiger tilsvarende når prisen er høj.


Udbydere


Grøn strøm

For at kunne opnå det ene blad, skal eludbyderen kunne fremvise en oprindelsesgaranti, der som minimum svarer til forbrugerens samlede elforbrug. Derudover skal eludbyderen også kunne fremvise dokumentation eller en deklaration, som dokumenterer, at strømmen er fra 100 % vedvarende energikilder.Udbydere

Når det kommer til to blade, er der stadig et krav om, at elproduktet er produceret af 100 % vedvarende energi. Derudover skal producenten også have taget stilling til yderligere klimatiltag. Helt konkret betyder det, at producenten også investerer i at begrænse CO2-udledningen."

Produkt
SPOTEL
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


667 kr. pr. måned 1295 kr. pr. måned 1923 kr. pr. måned 2550 kr. pr. måned
400 øre pr. kWh

388 øre pr. kWh

385 øre pr. kWh

383 øre pr. kWh
6 mdr. binding

Ifølge udbyderens oplyste betingelser, er dette bindingsperioden for hvornår du kan opsige din aftale uden gebyr.

Variabel pris
Opstartsperiode: Løbende måned + 30 dage
ANNONCE

Modstrøm El

Når man surfer rundt på Modstroem.dk, er der en sætning, som går igen mange steder. Det er sætningen “Brug energien bedre”, og det er en interessant måde at se tingene på. Modstrøm Danmark A/S er et dansk elselskab med fokus på den grønne omstilling. De tilbyder fire produkter, hvor det grundlæggende i alle fire er miljøet. Deres elpriser findes i vores feed ovenfor, eller på deres hjemmeside.

Elselskab med energirådgivning i fokus

Hos Modstrøm Danmark A/S lægger de vægt på at man med hjælp fra en rådgiver kan få en samtale med muligheden for at at spare penge. Når man som nysgerrig læser ser at Modstrøm el som elselskab vil hjælpe danskerne med at spare på strømmen, så kan det godt være lidt sjovt, da det er jo strømmen de tjener penge på, men ikke desto mindre, så er det tilfældet hos Modstrøm Danmark A/S. De tilbyder desuden at hjælpe med at finde løsninger, som både sparer på strømmen, f.eks. i forbindelse med opladning af din elbil, men i høj grad også med produkter eller ydelser, som har fokus på at gøre ens forbrug mere klimavenligt.

Flotte kundeudtalelser

På Modstrøm Danmarks hjemmeside er der flere fine kundeudtalelser fra danske kunder. Det er positive vendinger man læser over hele linjen, og hvis man går lidt i dybden og f.eks. kigger på Trustpilot, så er det ligeledes fine anmeldelser man læser om. Der tegner sig et tydeligt billede af tilfredse kunder.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.