Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

go’energi A/S

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Go Energi a/s er et danske energiselskab som blev til i 2018 da RAH Ringkøbing, Thy-Mors Energi i Nykøbing Mors og MES i Brande fusionerede. Trods fusionen slår Go Energi a/s sig på en stærk lokal tilknytning i netop disse områder, hvor hovedparten af Go Energi a/s også har sine kunder.

 

Visioner for Go Energi a/s

Go Energi har som erklæret mål og vision at udbyde den bedst mulige service og produkt for kunderne, hvor netop kunderne er i centrum. Som kunde hos Go Energi DK er der derfor ingen skjulte gebyrer og regninger som du pludselig skal betales. Som kunde hos Go Energi er du sikker på, at ansvarsfuldhed og ordentlighed er i fokus. Samtidig har Go Energi en mission om at bakke op om udviklingen af elbiler og ladeløsninger til elbilen, for at fremme den grønne omstilling. 

 

Bliv kunde hos Go Energi

Selvom Go Energi har deres kontorer i Midt- og Vestjylland, kan private og erhvervsdrivende fra hele landet få strøm fra Go Energi. Go Energi priser på strøm og el varierer ofte pr. kvartal, og afhænger i høj grad af hvilken elpakke du ønsker, samt ikke mindst forholdene på elmarkedet. På Go-energi´s egen hjemmeside kan du læse meget mere om de forskellige produkter, services og priser. Ønsker du en prissammenligning med konkurrerende firmaer, kan du få overblik over dette på vores prissammenligningsside her.

Go energi app – kan man følge sit forbrug som kunde?

Som kunde hos Go Energi kan man se sit elforbrug på deres hjemmeside. Go Energi har ikke deres egen app, men samarbejder med True Energy-appen, der har til formål at oplade elbiler på det mest optimale tidspunkt i forhold til pris og klima.

Anmeldelserne af True Energy-appen er dog blandende, og det kan derfor være en god idé at overveje alternativer som f.eks. Elberegner-appen som du kan læse mere om her

 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster 1 kWh Goenergi?

Prisen på 1 kWh el hos Go’energi afhænger af, hvilket produkt man vælger. Go’energi tilbyder både fastpris og variabel pris på deres el.

 

Hvem ejer go’energi?

Go’energi er et elhandelsselskab, der blev skabt af en fusion mellem de tidligere elhandelsselskaber ejet af tre forskellige energikoncerner: RAH i Ringkøbing, MES i Brande og Thy-Mors Energi i Thisted. Derfor ejes Go’energi nu af disse tre energikoncerner.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.