Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Norlys Energi

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug

Bopæl ift. storebælt

Vælg om din bolig ligger øst eller vest for storebælt.


Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


Grøn strøm

Fast eller variabel

Fast elpris: Betyder at du accepterer en bestemt og fast pris i en given periode. En fast elpris kan give dig tryghed i budgettet.

Variabel elpris: Følger markedsprisen, det giver dig mulighed for at spare penge, når prisen er lav, men også med risiko for at prisen stiger tilsvarende når prisen er høj.


Udbydere


Grøn strøm

For at kunne opnå det ene blad, skal eludbyderen kunne fremvise en oprindelsesgaranti, der som minimum svarer til forbrugerens samlede elforbrug. Derudover skal eludbyderen også kunne fremvise dokumentation eller en deklaration, som dokumenterer, at strømmen er fra 100 % vedvarende energikilder.Udbydere

Når det kommer til to blade, er der stadig et krav om, at elproduktet er produceret af 100 % vedvarende energi. Derudover skal producenten også have taget stilling til yderligere klimatiltag. Helt konkret betyder det, at producenten også investerer i at begrænse CO2-udledningen."

Produkt
FLEX EL
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


490 kr. pr. måned 924 kr. pr. måned 1359 kr. pr. måned 1794 kr. pr. måned
294 øre pr. kWh

277 øre pr. kWh

272 øre pr. kWh

269 øre pr. kWh
0 mdr. binding

Ifølge udbyderens oplyste betingelser, er dette bindingsperioden for hvornår du kan opsige din aftale uden gebyr.

Variabel pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Opstartsperiode: 21 kalenderdage
Produkt
PULJE EL
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


1095 kr. pr. måned 2136 kr. pr. måned 3177 kr. pr. måned 4218 kr. pr. måned
657 øre pr. kWh

641 øre pr. kWh

635 øre pr. kWh

633 øre pr. kWh
0 mdr. binding

Ifølge udbyderens oplyste betingelser, er dette bindingsperioden for hvornår du kan opsige din aftale uden gebyr.

Fast pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Opstartsperiode: 21 kalenderdage

Norlys er Danmarks største energi- og telefonkoncern. I skrivende stund kan Norlys bryste sig af at være forsynende leverandør af elektricitet og internet til over 1 million adresser i Danmark. Deres kunder strækker sig vidt geografisk, og derfor er deres kunder både bosat i de store byer, men også ude på de mindre, og mere ukendte steder i Danmark. Det gør desuden Norlys blandt Danmarks største elselskab.

Norlys vil være grønne

Som kunde hos Norlys kan du vælge mellem en fast eller et variabelt elaftale, der er med grøn strøm. Når man hører om Norlys, om det er på internettet, diverse reklamer på tv eller generelt i medierne, så er deres fokus at og mission at kæmpe for den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark. Norlys er en sammenslutning, der på baggrund af en fusion mellem SE og Eniig blev en realitet i 2019. Det betyder desuden at Norlys har mere end 735.000 andelshavere, 2.500 medarbejdere og i omegnen af 1,7 millioner kunder. Disse 1,7 millioner kunder findes på tværs af norlys’ brands, der indbefatter Boxer, N1 og Stofa. Norlys’ hovedsæde er placeret i Silkeborg, men har også lokationer i blandt andet København, Aarhus, Aalborg og Esbjerg.

Grøn strøm fra Norlys Energi

Når man besøger Norlys’ hjemmeside, så kan man læse at de kan gøre en klogere på om man har den rette elaftale i sin husstand. De kan blandt andet gøre en klogere på om man skal vælge en fast eller variabel elaftale, og hvis man ikke finder svar på Norlys hjemmeside, så har vi forsøgt ud fra vores bedste overbevisning at lave en guide til hvad man skal være opmærksom på når man står med valget mellem en variabel eller fast elaftale her. Hvis man er mere generelt i tvivl om hvilket elselskab, der passer bedst til ens behov, har vi lavet en guide til hvordan man kan skifte/vælge den bedste elleverandør.

Vælg fast eller variabel pris hos Norlys Energi

Som man måske er bekendt med, så er elprisen billigere om natten. Årsagen til dette er, at strøm handles på en børs, og derfor er det et spørgsmål om udbud og efterspørgsel når man regner prisen ud. Da de fleste danskere bruger mindre strøm om natten, så er efterspørgslen mindre, og derfor er det billigere. Derfor kan man som kunde med en variabel elaftale spare penge, hvis man kan bruge noget af sit strømforbrug om natten. Det kunne f.eks. være på opladning af elbil, vaske- eller opvaskemaskinen samt andre elektroniske apparater, som måske kan køre om natten. Omvendt, så er der jo sandsynlighed for at prisen så er højere i løbet af dagen. Derfor er det godt at overveje hvordan ens private forbrug ser ud, inden man beslutter sig for at have en fast eller variabel elaftale.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.