Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Norlys Energi

Få 500 kr. i rabat via linket
Trustpilot score:
4.7/5

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug
Bopæl ift. Storebælt
Grøn strøm
Fast eller variabel
Udbydere
Produkt
FLEX EL
Estimeret pris
604 kr. pr. måned 1157 kr. pr. måned 1710 kr. pr. måned 2263 kr. pr. måned
363 øre pr. kWh

347 øre pr. kWh

342 øre pr. kWh

339 øre pr. kWh
0 mdr. binding
Variabel pris
Opstartsperiode: 21 kalenderdage

Norlys er Danmarks største energi- og telefonkoncern. I skrivende stund kan Norlys bryste sig af at være forsynende leverandør af elektricitet og internet til over 1 million adresser i Danmark. Deres kunder strækker sig vidt geografisk, og derfor er deres kunder både bosat i de store byer, men også ude på de mindre, og mere ukendte steder i Danmark. Det gør desuden Norlys blandt Danmarks største elselskab.

Norlys vil være grønne

Som kunde hos Norlys kan du vælge mellem en fast eller et variabelt elaftale, der er med grøn strøm. Når man hører om Norlys, om det er på internettet, diverse reklamer på tv eller generelt i medierne, så er deres fokus at og mission at kæmpe for den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark. Norlys er en sammenslutning, der på baggrund af en fusion mellem SE og Eniig blev en realitet i 2019. Det betyder desuden at Norlys har mere end 735.000 andelshavere, 2.500 medarbejdere og i omegnen af 1,7 millioner kunder. Disse 1,7 millioner kunder findes på tværs af norlys’ brands, der indbefatter Boxer, N1 og Stofa. Norlys’ hovedsæde er placeret i Silkeborg, men har også lokationer i blandt andet København, Aarhus, Aalborg og Esbjerg.

Grøn strøm fra Norlys Energi

Når man besøger Norlys’ hjemmeside, så kan man læse at de kan gøre en klogere på om man har den rette elaftale i sin husstand. De kan blandt andet gøre en klogere på om man skal vælge en fast eller variabel elaftale, og hvis man ikke finder svar på Norlys hjemmeside, så har vi forsøgt ud fra vores bedste overbevisning at lave en guide til hvad man skal være opmærksom på når man står med valget mellem en variabel eller fast elaftale her. Hvis man er mere generelt i tvivl om hvilket elselskab, der passer bedst til ens behov, har vi lavet en guide til hvordan man kan skifte/vælge den bedste elleverandør.

Vælg fast eller variabel pris hos Norlys Energi

Som man måske er bekendt med, så er elprisen billigere om natten. Årsagen til dette er, at strøm handles på en børs, og derfor er det et spørgsmål om udbud og efterspørgsel når man regner prisen ud. Da de fleste danskere bruger mindre strøm om natten, så er efterspørgslen mindre, og derfor er det billigere. Derfor kan man som kunde med en variabel elaftale spare penge, hvis man kan bruge noget af sit strømforbrug om natten. Det kunne f.eks. være på vaske- eller opvaskemaskinen samt andre elektroniske apparater, som måske kan køre om natten. Omvendt, så er der jo sandsynlighed for at prisen så er højere i løbet af dagen. Derfor er det godt at overveje hvordan ens private forbrug ser ud, inden man beslutter sig for at have en fast eller variabel elaftale.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.