Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Norlys Energi

Sammenlign elprodukter fra Norlys med andre udbydere.
Find Norlys på listen herunder, og vælg den elaftale som passer bedst til dine behov. 

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Norlys er Danmarks største energi- og telefonkoncern. I skrivende stund kan Norlys bryste sig af at være forsynende leverandør af elektricitet og internet til over 1 million adresser i Danmark. Deres kunder strækker sig vidt geografisk, og derfor er deres kunder både bosat i de store byer, men også ude på de mindre, og mere ukendte steder i Danmark. Det gør desuden Norlys blandt Danmarks største elselskab.

 

Norlys ville være grønne

Som kunde hos Norlys kan du vælge mellem en fast eller et variabelt elaftale, og tidligere kunne du vælge en aftale med grøn strøm

Når man hører om Norlys, om det er på internettet, diverse reklamer på tv eller generelt i medierne, så er deres fokus at og mission at kæmpe for et mere digitalt Danmark. Norlys er en sammenslutning, der på baggrund af en fusion mellem SE og Eniig blev en realitet i 2019. Det betyder desuden at Norlys har mere end 735.000 andelshavere, 2.500 medarbejdere og i omegnen af 1,7 millioner kunder. Disse 1,7 millioner kunder findes på tværs af norlys’ brands, der indbefatter Boxer, N1 og Stofa. Norlys’ hovedsæde er placeret i Silkeborg, men har også lokationer i blandt andet København, Aarhus, Aalborg og Esbjerg.

 

Strøm fra Norlys Energi 

Når man besøger Norlys’ hjemmeside, så kan man læse at de kan gøre en klogere på om man har den rette elaftale i sin husstand. De kan blandt andet gøre en klogere på om man skal vælge en fast eller variabel elaftale, og hvis man ikke finder svar på Norlys hjemmeside, så har vi forsøgt ud fra vores bedste overbevisning at lave en guide til hvad man skal være opmærksom på når man står med valget mellem en variabel eller fast elaftale her. Hvis man er mere generelt i tvivl om hvilket elselskab, der passer bedst til ens behov, har vi lavet en guide til hvordan man kan skifte/vælge den bedste elleverandør.

 

Vælg fast eller variabel pris hos Norlys Energi

Som man måske er bekendt med, så er elprisen billigere om natten. Årsagen til dette er, at strøm handles på en børs, og derfor er det et spørgsmål om udbud og efterspørgsel når man regner prisen ud. Da de fleste danskere bruger mindre strøm om natten, så er efterspørgslen mindre, og derfor er det billigere. Derfor kan man som kunde med en variabel elaftale spare penge, hvis man kan bruge noget af sit strømforbrug om natten. Det kunne f.eks. være på opladning af elbil, vaske- eller opvaskemaskinen samt andre elektroniske apparater, som måske kan køre om natten. Omvendt, så er der jo sandsynlighed for at prisen så er højere i løbet af dagen. Derfor er det godt at overveje hvordan ens private forbrug ser ud, inden man beslutter sig for at have en fast eller variabel elaftale.

Hvornår er strøm billigst Norlys?

Norlys tilbyder timeafregning på deres produkt “Flex-El” som du finder øverst på denne side. 

Vælger du en Flex-aftale fra Norlys, får du mulighed for at bruge strømmen når den er billigst. Generelt får du den billigste strøm om natten fra kl. 00.00 – 06.00. Men prisen kan svinge på baggrund af flere faktorer. Det kan du læse meget mere om i vores guide her: Hvornår er strømmen billigst

På Norlys’ hjemmeside kan du finde en graf over, hvornår strøm er billigst ved Norlys. Ved at følge denne kan du planlægge dit forbrug efter de billigste timer, og spare penge på elregningen hos Norlys.

Som alternativ kan du også altid benytte vores graf lige her: hvad koster strømmen lige nu

Har Norlys en el app?

Ja, Norlys har deres egen app til elpriser, hvor du kan følge time-for-time priserne som forbruger. Der er også gode råd til, hvordan du kan reducere dit elforbrug i hjemmet. Det er dog ikke muligt at følge dit forbrug i Norlys appen på nuværende tidspunkt. Der er dog andre alternativer til rådighed, hvis du ønsker at få overblik over dit elforbrug i en app.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.