Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

NRGi Elhandel

Sammenlign elprodukter fra NRGi med andre udbydere.
Find NRGi på listen herunder, og vælg den elaftale som passer bedst til dine behov. 

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

NRGi Elhandel A/S

Vælger du at købe din strøm gennem NRGi Elhandel, får du et elselskab, som vægter gennemsigtighed, skarpe priser og klimavenlige el-produkter. For selvom strømmen, der kommer ud af stikkontakten altid er den samme, giver det mening at tage stilling og undersøge dine muligheder, inden du vælger dit kommende elselskab.

 

NRGi Elpriser og el-produkter 

NRGi Elhandel har ikke mindst konkurrencedygtige elpriser, men også produkter til enhver smag. NRGi tilbyder både klimavenlig og klimaneutral strøm og har produkter, som både har et og to grønne blade i den nye mærkeordning for grøn strøm. Du kan læse mere om mærkeordningen for grøn strøm her.

Hvis du ikke ønsker at tage stilling til om strømmen skal komme fra grøn energi, tilbyder NRGi også elprodukter med fast og variabel pris. Er du i tvivl om du skal have fast eller variabel elpris, kan du blive klogere her på siden.

Har du elbil, har NRGi skræddersyet et elprodukt til dig. Det giver nemlig god mening at oplade sin elbil om natten, når strømmen er billigst. Derfor har deres elprodukt “Kør-Vel-El” en elpris, som varierer på timebasis. Derudover bliver strømmen genereret fra danske vindmøller. På den måde kan du både få en grønnere bil og en grønnere bolig.

NRGi strøm – Overblik over dit forbrug og regninger 

Bliver du kunde hos NRGi Elhandel, har du mulighed for at følge med i dit forbrug på flere måder. NRGi har udviklet deres egen app, som du nemt kan downloade gratis til din smartphone. På den måde kan du hele tiden følge med i strømforbruget derhjemme. I appen kan du naturligvis også holde øje med dine elregninger.

Du kan også altid tilgå NRGi’s hjemmeside og følge dit forbrug under “Mit NRGi” hvor du vil finde en detaljeret oversigt over dit elforbrug og følge NRGi’s strømpriser.

NRGi tager ansvar

NRGi Elhandel engagerer sig meget i den grønne omstilling og har stort fokus på grønne energiprojekter og lokale initiativer til en mere bæredygtig udvikling. Ansvar handler nemlig ikke kun om grønnere løsninger nu og her, men også på den lange bane. Derfor investerer NRGi i fremtiden og hjælper med at Danmark kan nå sine klimamål.

Vælger du et grønt produkt, opkøber NRGi statsregulerede oprindelsesgarantier, for at sikre at den strøm de indkøber til dig, stammer fra danske vindmøller og er 100% grøn. Derudover har NRGi deres egen skov, hvor de planter træer, for at kompensere for den CO2-udledning, som sker i forbindelse med produktionen af dit elforbrug. Har du et årligt forbrug på 4.500 kWh planter NRGi Elhandel 4 træer årligt.

NRGi Trustpilot

Vi anbefaler altid, at man sørger for at læse elselskabernes Trustpilot-side, før man træffer et endeligt valg. På baggrund af anmeldelserne på Trustpilot, har NRGi fået en score på 4,7/5 stjerner, hvilket indikerer, at deres kunder er godt tilfredse.

NRGi kundeservice – kontakt NRGi Danmark

NRGi Elsalg er bestemt også anerkendt for deres fremragende kundeservice. Uanset om du allerede er kunde eller overvejer at blive det, har du mulighed for at få hjælp og rådgivning 10 timer i hverdagene. NRGi står glædeligt klar ved telefonen, til at hjælpe omend det drejer sig om elprodukter, spørgsmål til din elregning, elaftale eller noget helt tredje.

De glade og tilfredse kunder, afspejler sig da også i deres trustpilot-score, hvor de næsten har topkarakter. De ligger i toppen hvor danske elselskaber.

NRGi tilmelding

For mange, kan det være uoverskueligt at skifte elselskab, men du kan nemt tilmelde dig NRGi Elhandel online. Du skal blot tage stilling til hvilket elprodukt du ønsker og udfylde oplysningerne online. NRGi sørger for at tage afsked med dit gamle elselskab. Se de forskellige muligheder hos NRGi Elhandel her på siden.

Hvornår er strøm billigst hos NRGi?

Vil du have mulighed for at bruge strømmen når den er billigst hos NRGi, kræver det at du har en såkaldt “variabel el-aftale“.

Vælger du en variabel elpris hos NRGi, får du en el-aftale som følger elprisen time for time. Helt konkret betyder det, at du kommer til at betale den pris strømmen koster, præcist i den time du bruger den. Hvis du gerne vil have mulighed for at spare på strømmen, kan det derfor være en god idé at vælge en timepris hos NRGi. 

Typisk er strømmen billigst hos NRGi og andre elselskaber mellem kl. 00.00 – 06.00. Vil du have en el-aftale, hvor du kan udnytte strømmen når den er billigst hos NRGi, skal du vælge én af følgende el-aftaler: 

  • NRGi timepriser
  • NRGi kombi

Hold øje med forbruget gennem NRGi app

NRGI tilbyder deres egen app, som er designet til at gøre det nemt for deres kunder at følge deres elforbrug. Appen giver et overblik over forbrug, regninger og elpriser time for time på NRGI’s forskellige produkter.

Det er gratis at bruge NRGI’s elpris-app, men det er også muligt at benytte en app fra en anden udbyder. 

 

Hvad er elprisen hos NRGi?

NRGi har forskellige strøm-produkter alt efter, hvorvidt man ønsker en fast- eller variabel aftale. Ved den variabel aftale, vil elpriserne hos NRGi skifte time for time, hvor man i stedet vil have en fast pris pr. kWh, hvis man vælger den faste aftale. 

 

Tilbyder NRGi månedlig betaling?

Ja, det gør de. Når du er kunde hos NRGi bliver du afregnet bagud for dit faktiske forbrug hver måned. 

 

Hvad er NRGi’s bindingsperiode?

Hos NRGi har de bestemt, at der ikke skal være en bindingsperiode for deres kunder. Det betyder, at du frit kan skifte til et andet elselskab eller en anden strømaftale hos NRGi, når du ønsker det. 

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.