Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

NRGi Elsalg

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug
Bopæl ift. Storebælt
Grøn strøm
Fast eller variabel
Udbydere
Produkt
KVARTAL
Estimeret pris
445 kr. pr. måned 850 kr. pr. måned 1254 kr. pr. måned
267 øre pr. kWh

255 øre pr. kWh

251 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Estimeret pris
452 kr. pr. måned 863 kr. pr. måned 1274 kr. pr. måned
271 øre pr. kWh

259 øre pr. kWh

255 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Produkt
VARIABEL
Estimeret pris
485 kr. pr. måned 928 kr. pr. måned 1371 kr. pr. måned
291 øre pr. kWh

278 øre pr. kWh

274 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Produkt
KØR-VEL-EL
Estimeret pris
490 kr. pr. måned 938 kr. pr. måned 1386 kr. pr. måned
294 øre pr. kWh

281 øre pr. kWh

277 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Estimeret pris
491 kr. pr. måned 941 kr. pr. måned 1391 kr. pr. måned
295 øre pr. kWh

282 øre pr. kWh

278 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Produkt
BEVAR-MIG-EL
Estimeret pris
494 kr. pr. måned 946 kr. pr. måned 1399 kr. pr. måned
296 øre pr. kWh

284 øre pr. kWh

280 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage

Vælger du at købe din strøm gennem NRGI Elsalg, får du et elselskab som vægter gennemsigtighed, skarpe priser og klimavenlige elprodukter. For selvom strømmen, der kommer ud af stikkontakten altid er den samme, giver det mening at tage stilling og undersøge dine muligheder, inden du vælger dit kommende elselskab.

NRGI Elpriser og el-produkter 

NRGI elsalg har ikke mindst konkurrencedygtige elpriser, men også produkter til enhver smag. NRGI tilbyder både klimavenlig og klimaneutral strøm og har produkter, som både har et og to grønne blade i den nye mærkeordning for grøn strøm. Du kan læse mere om mærkeordningen for grøn strøm her.

Hvis du ikke ønsker at tage stilling til om strømmen skal komme fra grøn energi, tilbyder NRGI også elprodukter med fast og variabel pris. Er du i tvivl om du skal have fast eller variabel elpris, kan du blive klogere her på siden.

Har du elbil, har NRGI skræddersyet et elprodukt til dig. Det giver nemlig god mening at oplade sin elbil om natten, når strømmen er billigst. Derfor har deres elprodukt “Kør-Vel-El” en elpris, som varierer på timebasis. Derudover bliver strømmen genereret fra danske vindmøller. På den måde kan du både få en grønnere bil og en grønnere bolig.

NRGI strøm – Overblik over dit forbrug og regninger 

Bliver du kunde hos NRGI Elsalg, har du mulighed for at følge med i dit forbrug på flere måder. NRGI har udviklet deres egen app, som du nemt kan downloade gratis til din smartphone. På den måde kan du hele tiden følge med i strømforbruget derhjemme. I appen kan du naturligvis også holde øje med dine elregninger.

Du kan også altid tilgå NRGI’s hjemmeside og følge dit forbrug under “Mit NRGI” hvor du vil finde en detaljeret oversigt over dit elforbrug.

NRGI tager ansvar

NRGI elsalg engagerer sig meget i den grønne omstilling og har stort fokus på grønne energiprojekter og lokale initiativer til en mere bæredygtig udvikling. Ansvar handler nemlig ikke kun om grønnere løsninger nu og her, men også på den lange bane. Derfor investerer NRGI i fremtiden og hjælper med at Danmark kan nå sine klimamål.

Vælger du et grønt produkt, opkøber NRGI statsregulerede oprindelsesgarantier, for at sikre at den strøm de indkøber til dig, stammer fra danske vindmøller og er 100% grøn. Derudover har NRGI deres egen skov, hvor de planter træer, for at kompensere for den CO2-udledning, som sker i forbindelse med produktionen af dit elforbrug. Har du et årligt forbrug på 4.500 kWh planter NRGI elsalg 4 træer årligt.

NRGI Trustpilot og kundeservice

NRGI Elsalg er bestemt også anerkendt for deres fremragende kundeservice. Uanset om du allerede er kunde eller overvejer at blive det, har du mulighed for at få hjælp og rådgivning 10 timer i hverdagene. NRGI står glædeligt klar ved telefonen, til at hjælpe omend det drejer sig om elprodukter, spørgsmål til din elregning, elaftale eller noget helt tredje.

De glade og tilfredse kunder, afspejler sig da også i deres trustpilot-score, hvor de næsten har topkarakter. De ligger i toppen hvor danske elselskaber: https://dk.trustpilot.com/categories/electric_utility_company

NRGI tilmelding

For mange, kan det være uoverskueligt at skifte elselskab, men du kan nemt tilmelde dig NRGI elsalg online. Du skal blot tage stilling til hvilket elprodukt du ønsker og udfylde oplysningerne online. NRGI sørger for at tage afsked med dit gamle elselskab. Se de forskellige muligheder hos NRGI elsalg her på siden.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.