Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Fossil energi

Fossile brændstoffer er det, der er med til at skabe fossil energi. Primært består gruppen af fossile brændstoffer af kul, olie og naturgas, der er tre store og afgørende komponenter for at kunne skabe fossil energi i dag. Disse fossile energikilder bliver dannet gennem mange millioner år. Dannelsen af olie og naturgas sker ved lagring af døde dyr og planter i flere 100 millioner år, hvor materialet bliver udsat for et stort tryk.

Kulenergi

Hyppigt anvendt energikilde

Fossil energi er en hyppigt anvendt energikilde herhjemme, men der er ikke tale om en vedvarende energikilde. Både kul, naturgas og olie har en udløbsdato, når der ikke er mere, og det tager mange millioner år at producere disse.

I dag er fossile brændstoffer som disse yderst omdiskuteret. Selvom disse er en naturligt produceret energikilde, udskiller de store mængder af CO2 ved brug. Dette sker netop, fordi materialerne lagrer CO2 gennem mange millioner år. Derfor bliver der forsket meget i alternativer til disse fossile energikilder.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.