Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Kasper Ottosen

Kasper er vores områdeekspert indenfor el. Han har med sin elektriker uddannelse i bagagen mange års erfaring med el i praksis. 

Han deler ud af sin viden her på Elberegner.dk med tips og tricks til alt fra elbesparelser til generel viden om elmarkedet. 

 

Kasper forstår godt at mange, kan synes elmarkedet virker uoverskueligt. For de fleste er det ikke noget som man ´gider at sætte sig ind i, derfor har han gjort det til sin mission, at forsøge at ændre befolkningens opfattelse af el. 

 

Det er nemlig ikke så komplekst som det først kan virke til. Han spreder derfor budskabet om, hvor nemt det er at spare penge på sin månedlige elregning.

kasperO

Rolle: Områdeansvarlig

Uddannelse(r): Elektriker

Nuværende elselskabAura Energi

Har skiftet elselskab: 1 gang

Antal kWh om måneden: ca. 80 kWh 

 

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.