Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Maria Stockfleth

Maria er vores Marketingkoordinator hos Elberegner.dk. Maria hjælper med at udvikle relevante guides om el og elselskaber, som kan gøre det nemt for dig at navigere rundt i el-universet. Derudover har Maria stort fokus på at formidle indhold, der er let forståeligt for alle, så du altid kan holde dig opdateret med den nyeste viden og elpriser.

Maria har skiftet elselskab 2 gange, og her har hun haft fokus på at finde det billigste elselskab.

Til dagligt deler Maria lejlighed med 2 andre. De er alle indforstået med, at strømforbruget gerne må minimeres, og de har derfor stort fokus på at spare på strømmen i lejligheden, hvor de kan. Her er de bl.a. særligt opmærksomme på, hvornår elpriserne er lavest.

Maria

Rolle: Marketingkoordinator

Uddannelse(r): Professionsbachelor i E-handel

Nuværende elselskab: NRGI

Har skiftet elselskab: 2 gange

Antal kWh hun bruger om måneden: 260 kWh

Indlæg skrevet af Maria

Ingen indlæg fundet. Nedenfor kan du se vores seneste indlæg:

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.