Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger

  • Adlab ApS
  • Vestergade 48H 2.
  • 8000 Aarhus
  • CVR: 38429604

2. Hvad er cookies?

Cookies er intet andet end en lille, harmløs tekstfil, der bliver lagret på den enhed, du besøger siden fra, for at vi kan genkende den. Der vil ikke blive gemt nogle personlige oplysninger i vores cookies, og de indeholder selvfølgelig heller ikke vira.

3. Sådan slettes og blokeres dine cookies

Hvis du har et ønske om enten at slette eller blokere for dine cookies på din enhed, så skal du blot følge denne guide: http://minecookies.org/cookiehandtering.

4. Derfor bruger Elberegner.dk cookies

Her hos Elberegner.dk bruger vi cookies af flere forskellige årsager. Det er blandt andet noget, vi gør for at kunne forøge teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer og indstillinger. Vi bruger dem også til trafikmåling, så vi kan følge med i, hvor mange, der egentlig besøger os her på siden.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

På Elberegner.dk bruger vi – som sagt – cookies til trafikmåling. Det gør vi gennem Google Analytics. Hvis du ikke ønsker at give lov til, at vi bruger cookies fra Google Analytics, så kan du blot fravælge cookies fra Google Analytics lige her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Annoncenetværk på Elberegner.dk

Hos Elberegner.dk bruger vi annoncenetværk. Vi bruger hhv.:

– Digital Advisor
– Partner-Ads
– Adservice
– Adtraction
– Tune

7. Brug af personoplysninger

Vi afgiver naturligvis aldrig dine personoplysninger til tredjepart, med mindre det er noget, som du selv udtrykkeligt har givet os lov til at gøre. Endvidere, så samler vi aldrig personoplysninger, uden at det rent faktisk er oplysning, du selv har givet til os ved registrering, køb eller måske ved deltagelse i en undersøgelse eller lignende.

Hos Elberegner.dk bruger vi ikke dine cookies til andet end at gennemføre det køb eller den service, som dine oplysninger er blevet indsamlet for at genneføre. Vi bruger blandt andet dine personoplysninger til at danne os et bedre kendskab til de brugere og besøgende, vi har her på siden. Det inkluderer bl.a. diverse analyser og ligeledes også undersøgelser, der kan bruges til det formål at forbedre vores indhold og målrette vores indhold til dine interesse.

Kontakt vedrørende brugen af dine personoplysninger:
Hvis du har et ønske om at vide specifikt hvilke personoplysninger, som vi har registreret om dig her hos Elberegner.dk, så skal du være velkommen til at kontakte os på enten kontakt@elberegner.dk. Du kan selvfølgelig også gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger iht. reglerne i Persondataloven.

8. Betingelser for at bruge app’en ‘Elberegner’

 

8. 1.  Brug af app og godkendelse af betingelser

Adlab ApS har bygget app’en Elberegner. App’en er en gratis app. App’en er lige som vores andre tjenester gratis som forbruger at benytte. Det betyder at der ikke vil blive opkrævet omkostninger ved brug.

Hvis der skulle være betaling forbundet med en funktion/tjeneste, vil det tydeligt fremgå. Hvis du vælger at downloade og benytte vores gratis app, vælger du at acceptere at vi indsamler og benytter oplysningerne i forhold til denne politik.

Vi understreger at de oplysninger som vi indsamler hovedsageligt benyttes til at optimere din oplevelse af vores app. Vi bruger eller deler dine oplysninger med nogen uden dit samtykke. Som det ligeledes står i vores samtykkeerklæring her.

De udtryk, der bruges i denne privatlivspolitik, har samme betydning som i vores brugerbetingelser, som er tilgængelige på vores hjemmeside, medmindre andet er defineret i denne privatlivspolitik.

8.2. Indsamling af information og brug af app

Vi arbejder hele tiden på at levere den mest optimale oplevelse, og for at få en bedre oplevelse, mens du bruger vores app, kan vi kræve, at du opgiver visse personlige identificerbare oplysninger. De oplysninger, der anmodes om, vil altid blive opbevaret på din enhed og indsamles i princippet ikke af os på nogen måde.

8.3. Cookies

Cookies er filer med en lille mængde data. Disse filer bruges almindeligvis som anonyme unikke identifikatorer. Cookies bliver lagret på den enhed, du besøger app’en fra, for at vi kan genkende den. Der vil ikke blive gemt nogle personlige oplysninger i vores cookies, og de indeholder selvfølgelig heller ikke vira.

Vores app kan dog bruge tredjepartssystemer, der bruger “cookies” til at indsamle oplysninger og forbedre deres tjeneste. Du har mulighed for enten at acceptere eller afvise disse cookies og vide, hvornår en cookie sendes til din enhed. Der kan dog være ulemper ved at afvise alle cookies, da det kan resultere i at du muligvis ikke kan bruge nogle dele af vores app eller tredjepartssystemer.

8. 4. Affiliate marketing

I app’en Elberegner kan der indeholde affiliate-links til vores samarbejdspartnere. Det betyder at hvis du klikker på et affiliate-link, kan du blive dirigeret over til det en af vores samarbejdspartners hjemmeside. Vi vil gerne understrege at vi ikke kan påtage ansvar for indholdet på vores samarbejdspartneres hjemmesider.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.