Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Cookie- og privatlivspolitik

1. Introduktion

Når du besøger Elberegner.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles samt deres formål.

2. Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en lille, harmløs tekstfil, som gemmes på din enhed med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Du har mulighed for at indstille hvilke cookies du vil acceptere. Det gør du når du kommer ind på vores side, og du kan gøre det i “Cookieindstillinger”.

Du kan også følge denne guide, hvis du har et ønske om enten at slette eller blokere for cookies på din enhed: http://minecookies.org/cookiehandtering.

3. Derfor bruger Elberegner.dk cookies

Her hos Elberegner.dk bruger vi cookies af flere forskellige årsager. Det er blandt andet noget, vi gør for at kunne forøge teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer og indstillinger. Vi bruger dem også til trafikmåling, så vi kan følge med i, hvor mange, der egentlig besøger siden, og hvordan siden bliver brugt. Derudover bruger vi det til at måle effektiviteten af vores marketingannoncer.

4. Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger indebærer alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores site, er dine data som udgangspunkt anonymiseret, så vi har ikke nogen personoplysninger.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev indsamler vi og behandler de oplysninger, som du har afgivet, for at du som bruger kan få den bedst mulige oplevelse med vores service.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, brug af vores adresseindtastning, oprettelse af login i vores app, køb af abonnement mm.

Vi bruger blandt andet dine personoplysninger til at danne os et bedre kendskab til de brugere og besøgende, vi har her på siden. Det inkluderer bl.a. diverse analyser og ligeledes også undersøgelser, der kan bruges til det formål at forbedre vores indhold og målrette vores indhold til dine interesser. Derudover bruger vi oplysningerne til at sende indhold og anbefalinger baseret på lige præcis de oplysninger, du har afgivet.

Vi videregiver naturligvis aldrig dine personoplysninger til tredjepart, med mindre du har givet dit samtykke til det i forbindelse med din afgivelse af oplysninger. Endvidere, så samler vi aldrig personoplysninger, uden at det rent faktisk er oplysning, du selv har givet til os ved registrering, køb,  deltagelse i undersøgelser eller lignende.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Det kunne f.eks. være at fremsende nyhedsbreve med det rette indhold baseret på det du har tilmeldt og interageret med tidligere. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du udtrykkeligt giver samtykker herom i forbindelse med din tilmelding, som beskrevet ovenfor.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

5. Betingelser for at bruge app’en ‘Elberegner’

5.1  Brug af app og godkendelse af betingelser

Adlab ApS har bygget app’en Elberegner. App’en er en gratis app. App’en er lige som vores andre tjenester gratis som forbruger at benytte. Det betyder at der ikke vil blive opkrævet omkostninger ved brug.

Hvis der skulle være betaling forbundet med en funktion/tjeneste, vil det tydeligt fremgå. Hvis du vælger at downloade og benytte vores gratis app, vælger du at acceptere at vi indsamler og benytter oplysningerne i forhold til denne politik.

Vi understreger at de oplysninger som vi indsamler benyttes til at optimere din oplevelse af vores app. Vi bruger eller deler ikke dine oplysninger med nogen uden dit samtykke. Du kan læse mere i vores samtykkeerklæring her.

De udtryk, der bruges i denne privatlivspolitik, har samme betydning som i vores brugerbetingelser, som er tilgængelige på vores hjemmeside, medmindre andet er defineret i denne privatlivspolitik.

5.2 Indsamling af information og brug af app

Vi arbejder hele tiden på at levere den mest optimale oplevelse, og for at få en bedre oplevelse, mens du bruger vores app, kan vi kræve, at du opgiver visse personlige identificerbare oplysninger. De oplysninger, der anmodes om, vil altid blive opbevaret på din enhed og indsamles ikke af os på nogen måde, med mindre du giver samtykke til det.

5.3 Cookies

Cookies er filer med en lille mængde data. Disse filer bruges almindeligvis som anonyme unikke identifikatorer. Cookies bliver lagret på den enhed, du besøger app’en fra, for at vi kan genkende den. Der vil ikke blive gemt nogle personlige oplysninger i vores cookies, og de indeholder selvfølgelig heller ikke vira.

Vores app kan dog bruge tredjepartssystemer, der bruger “cookies” til at indsamle oplysninger og forbedre deres tjeneste. Du har mulighed for enten at acceptere eller afvise disse cookies og vide, hvornår en cookie sendes til din enhed. Der kan dog være ulemper ved at afvise alle cookies, da det kan resultere i at du muligvis ikke kan bruge alle funktioner i vores app.

5.4 Affiliate marketing

I app’en Elberegner kan der indeholde affiliate-links til vores samarbejdspartnere. Det betyder at hvis du klikker på et affiliate-link, kan du blive dirigeret over til det en af vores samarbejdspartners hjemmeside. Vi vil gerne understrege at vi ikke kan påtage ansvar for indholdet på vores samarbejdspartneres hjemmesider.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.