Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Joakim Rørup

Joakim står for alt annoncering som foregår på tværs af de sociale medier. Derudover står han også for vores e-mail markedsføring. Han sørger for at du får præcis det du har brug for, når du har brug for det i din indbakke. Det kan være alt fra de bedste tilbud, til små guides som vejleder dig om elpriser og elmarkedet generelt. 

Joakim har prøvet at skifte elselskab to gange – den ene gang i forbindelse med flytning og den anden gang, for at få en billigere elpris. Nu hvor han har prøvet at skifte elselskab et par gange, finder han det ikke besværligt længere.

Elselskaberne klarer nemlig alt det besværlige arbejde for ham. Det eneste han skal gøre, er faktisk bare at tilmelde sig online. Hvilket jo næsten er lige så simpelt, som at skrive sig op til et nyhedsbrev. Det er noget alle kan forstå, det behøver altså ikke, at være kompliceret at skifte elselskab og spare penge på sin månedlige elregning.

Joakim

Rolle: Head of Paid social & Automation

Uddannelse(r): Cand. IT. Interaktive digitale medier

Nuværende elselskabNRGi Elsalg

Har skiftet elselskab: 2 gange 

Antal kWh om måneden: Ca. 110 kWh

 

Indlæg skrevet af Joakim

Ingen indlæg fundet. Seneste Indlæg:

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.