Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Varmepumpe til erhverv – Se mulighederne her

Varmepumpe til erhverv er en god løsning til virksomheder i mange forskellige brancher og industrier. En varmepumpe er et miljøvenligt og energieffektivt alternativ til andre energikilder såsom olie- og gasfyr. Det giver dermed din virksomhed mulighed for både at reducere omkostningerne og skabe en grønnere virksomhedsprofil.

I denne guide får du et overblik over mulighederne for at anskaffe en varmepumpe til erhverv. Der er mange forskellige tilbud og løsninger til virksomheder, når det gælder varmepumper, så læs med og find den bedste løsning til din virksomhed.

Løsninger inden for varmepumpe til erhverv

Overvejer du varmepumpe til erhverv, er der flere forskellige måder at anskaffe sig en, og der findes forskellige typer af varmepumper til virksomheder. Du kan både vælge at købe en varmepumpe kontant eller at købe en varmepumpe til erhverv på abonnement.

Vælger du en varmepumpe på abonnement, vil leverandøren stå for installation, vedligeholdelse og service af pumpen. Derudover vil din virksomhed ikke selv eje varmepumpen, og derfor bærer du heller ikke risikoen ved at have den installeret. Vælger du selv at købe og eje varmepumpen til erhverv, kan du både købe den kontant eller finansiere den via et lån.

hvilken-varmepumpe-skal-jeg-vaelge-til-erhverv

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge til erhverv?

Når du skal vælge en varmepumpe til erhverv, er der forskellige typer af varmepumper at vælge mellem. Du kan både investere i et jordvarmeanlæg, en luft-til-vand-varmepumpe og en luft-til-luft-varmepumpe.

Et jordvarmeanlæg kræver den største investering, da der skal graves mange kabler ned ved din virksomhed, og det kræver mange timer til gravearbejde og installation af anlægget. En luft-til-vand-varmepumpe kræver en mindre investering, og du kan få leverandøren til at stå for at installere varmepumpen hos din virksomhed. En luft-til-luft-varmepumpe er også et godt alternativ, men bemærk, at denne type varmepumpe kun kan blæse varm luft ud i rummene.

Luft-til-vand-varmepumpe til erhverv

En luft-til-vand-varmepumpe til erhverv er en af de mest populære løsninger til virksomheder, som gerne vil skære på omkostningerne til opvarmning og samtidig mindske CO2-udledningen. En luft-til-vand-varmepumpe kan reducere dine varmeudgifter med op til 50 % og mindske din virksomheds CO2-udledning med op til 100 %, hvis varmepumpen bruger el forsynet af vedvarende energikilder.

En luft-til-vand-varmepumpe til erhverv har typisk en levetid på op til 20 år, og de årlige besparelser på energiudgifterne betyder, at den oprindelige investering vil tjene sig ind i løbet af 2-6 år, alt afhængigt af hvilken opvarmningskilde du skifter fra.

Kan virksomheder få tilskud til varmepumpe?

Med en varmepumpe til erhverv kan din virksomhed få tilskud til varmepumpen. Du kan søge om tilskud via Erhvervspuljen, som dækker op til 50 % af omkostningerne til varmepumpen. Derudover kan alle momsregistrerede virksomheder få refunderet hele afgiften på el til rumvarme ned til 0,4 ører pr. kWh.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få varmepumper på abonnement som erhvervskunde?

Varmepumper til erhverv kan købes på abonnement. Når du køber en varmepumpe på abonnement, vil leverandøren stå for at installere, servicere og vedligeholde varmepumpen.

 

Hvilken type virksomhed kan få gavn af en varmepumpe på abonnement?

Mange forskellige typer af virksomheder kan få gavn af en varmepumpe på abonnement. Det er lige meget, om din virksomhed er et landbrug, et liberalt erhverv, et større kontor eller en offentlig institution. En varmepumpe til erhverv er en god løsning til alle disse virksomheder.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.