Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Varmepumpe på abonnement

Overvejer du at leje en varmepumpe på abonnement? Her på siden bliver du klogere på varmepumpeleje, og så har du mulighed for at indhente uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste for dig at have et abonnement på en varmepumpe.

Sådan fungerer et varmepumpe abonnement

Ønsker du at udskifte dit gamle olie- eller gasfyr med en grønnere og mere klimavenlig løsning, som samtidig reducerer din varmeregning, og som du kan få tilskud til? Så er et varmepumpe abonnement nok lige noget for dig. 

Med en varmepumpe på abonnement slipper du for at skulle punge ud med en stor investering, og du får udbyderen til at vedligeholde varmepumpeløsningen for dig. Det er både nemt og enkelt. 

Klik på knappen herover, og få tilsendt et konkret tilbud på et varmepumpe abonnement. Det er gratis og uforpligtende at bestille et tilbud på varmepumper på abonnement til din private bolig. Det samme gælder det efterfølgende hjemmebesøg. 

 

Hvad koster en varmepumpe på abonnement? 

Når du bestiller tilbuddet, vælger du blandt andet din nuværende varmekilde, arealet på dit hus og flere forskellige oplysninger, så det tilbud, du får, er så konkret som muligt. Varmepumpeabonnements prisen beregnes desuden nøjagtigt, når du bestiller et tilbud via knappen øverst her på siden. 

Den samlede månedlige udgift afhænger af størrelsen på din bolig, og hvor varmt I godt kan lide at have det hjemme hos jer. Hvis du overvejer at anskaffe dig en varmepumpe, er der mange fordele at hente ved at vælge at lease varmepumpen i stedet. Læs om nogle af fordelene ved varmepumpe leasing herunder. 

Fordelene ved at leje en varmepumpe på abonnement

Er du i tvivl, om en varmepumpe på abonnement er en ok løsning for dig? Så får du nogle af fordelene her ved varmepumpe på abonnement. 

Udover at du får en lavere varmeregning ved at gå væk fra det gamle, dyre fyr og energioptimerer din bolig, er der en række åbenlyse fordele ved at få varmepumpe på abonnement

varmepumpe leasing

Fordele ved varmepumpe abonnement

  • Du behøver for eksempel ikke sætte dig ind i teknologien bag varmepumper.
  • Du slipper for en investering på 100.000 – 130.000 kr. 
  • Du slipper for vedligehold og uforudsete udgifter, da eksempelvis service, drift m.m. er inkluderet i dit abonnement på varmepumpen.
  • Du kender din omkostninger til varmepumpen hver måned
  • Din bolig udleder mindre Co2
  • Din bolig får en bedre energimærkning, som ofte forbedre boligværdien
  • Du får ret til reduceret elafgift 

Leasing af varmepumpe – hvilke typer kan jeg vælge?

En varmepumpe (luft til vand) med leasing er den mest brugte løsning. En luft til luft-varmepumpe på abonnement ser man sjældent, da en luft til luft-varmepumpe konverterer udendørsluften til varm luft, som blæses ind i dit hus, hvorimod en luft til vand-varmepumpe på abonnement kobles på boligens vandsystem, så den kan sende varmen ud i for eksempel gulvvarme og radiatorer. En luft til vand-varmepumpe med leasing er altså den mest effektive metode til private boliger. 

Hvad er bedst – køb eller leje af varmepumpe?

Når du skal afgøre, om du vil have en luft til vand-varmepumpe på abonnement eller som fuldt køb, skal du blandt andet overveje, om du er villig til selv at have ansvaret for at drifte og vedligeholde varmepumpen og selv løse eventuelle udfordringer, der måtte opstå på den kostbare installation.

Med leasing af en luft til vand-varmepumpe uddelegerer du de komplekse opgaver til specialister, og du skal samtidig ikke betale en stor investering til at starte med. En helt ny luft til vand-varmepumpe koster som regel mellem 100.000 og 150.000 kroner, hvilket holder mange forbrugere tilbage fra at investere i den ellers meget klimavenlige og billige løsning, som en varmepumpe er, når den først er installeret. 

Så om du er til varmepumpeleasing eller -køb, afhænger blandt andet af, hvor stor en startinvestering du har råd til at punge ud med, og hvor meget tid du vil bruge på at drifte og vedligeholde løsningen, efter den er installeret.

Du kan få tilskud til varmepumpe på abonnement

I forhold til prisen er det også værd at nævne, at du har mulighed for at få en varmepumpe på abonnement med støtte. Det kræver at du er villig til at skrotte dit gamle oliefyr, i forbindelse med at du får en varmepumpe på abonnement. Ordningen kaldes “Skrotordningen”. 

Skrotter du dit gamle fyr i forbindelse med at du får en varmepumpe på abonnement, kan du få op til 25.000 kr. i tilskud. Når du du indhenter et tilbud her på siden, vil leverandøren sørge for at søge tilskuddet for dig.  

Varmepumpe på abonnement er varme på abonnement med god samvittighed og ro i maven. Sæt gang i processen allerede i dag, og find ud af, hvad du kan spare.

Kan alle få en varmepumpe på abonnement? 

Du kan ikke få en varmepumpe på abonnement, hvis du er registeret i RKI eller hos Debitor Registeret. Der er dog nogle andre muligheder som du kan benytte, hvis du er registreret i RKI, men forsat ønsker en varmepumpe. Du kan eksempelvis forsøge at få et tilbud nedenfor. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en varmepumpe på abonnement?

Prisen på at få en ok varmepumpe på abonnement privat varierer. Typisk betaler du et engangsbeløb på min. 7.500 kroner. Jo mere du betaler i forbindelse med oprettelse, des flere penge kan du spare i længden. Derudover opkræves du et månedligt gebyr for dit abonnement på varmepumpen og for den strøm, du har brugt.

 

Hvem kan benytte sig af leasing af varmepumpe?

Varmepumpeleasing er tilgængeligt for stort set alle private boliger. Du får dog mest ud af din investering, hvis din nuværende varmekilde er eksempelvis oliefyr eller gasfyr. Bestil et tilbud øverst på siden. Det koster ikke noget. Så kan du finde ud af, om det er noget for dig at lease en varmepumpe, og om det kan betale sig med den nuværende varmeløsning, du har.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.