Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Jysk-Energi_elselskaber

Jysk Energi A/S

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab.
Vi har i stedet udvalgt nogle af de bedste elprodukter fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Jysk Energi er et dansk el-selskab med hovedsæde i Holstebro. Jysk Energi har gennem deres snart 100 år lange eksisteren båret flere navne, senest NOE, som Jysk Energi hed indtil navneforandringen i 2013.

Jysk energi støtter de lokale 

Selvom Jysk Energi er ejet af godt 30.000 andelshavere, er Jysk Energi et mindre og lokalt elselskab. Jysk Energi gør derfor meget ud af at give igen til lokalsamfundet, hvor de hvert år donerer og støtter flere lokale initiativer som kommer andelshaverne til gode. Denne lokale støtte, Jysk Energis driftsikkerhed, deres fokus på vedvarende energi og en god kundeservice medfører, at virksomheden er meget vellidt, hvilket afspejler sig på Jysk Energi Trustpilot, hvor virksomheden har en score på 4,8 ud af 5.

Jysk Energi elpriser

Jysk Energi valgte tidligt at gå all-in på grønne og vedvarende energikilder såsom vindmøller. Jysk Energi kan derfor i dag tilbyde gode og konkurrencedygtige priser på vedvarende energi fra blandt andet virksomhedens fire testmøller i Nissum Bredning. De konkrete priser for strøm og el fra Jysk Energi ændres dog flere gange om året, ligesom de fleste andre el-udbydere. For de seneste opdaterede Jysk Energi elpriser – tjek da Jysk Energis hjemmeside på Jyskenergi.dk eller på vores prissammenligningsside her.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.