Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Overvejer du at investere i en varmepumpe i Viborg, men er i tvivl om, hvilken type og hvilket firma du skal vælge? Hos Elberegner.dk står vi klar til at hjælpe dig med din beslutning, så læs med her på siden og bliv klogere på, hvordan du vælger en varmepumpe i området.

Få 3 tilbud på varmepumpe i Viborg

Der er mange muligheder for at finde en varmepumpe i Viborg, og der er mange firmaer, der står klar til at levere og installere den for dig. Så hvordan finder man frem til det bedste tilbud på varmepumper i Viborg?

Vi har løsningen klar til dig her hos Elberegner.dk. Med vores sammenligningstjeneste kan du indhente de tre bedste tilbud på varmepumper i området. Vi finder de mest konkurrencedygtige priser og garanterer, at installationen udføres af autoriserede køle- og VVS-fagfolk.

luft-til-vand-varmepumpe-viborg

Montering af varmepumpe i Viborg

En varmepumpe kan være en stor investering. For at få det bedste ud af din varmepumpe er det vigtigt at finde et firma, der kan sørge for montering af din varmepumpe. Installationen bør altid udføres af en autoriseret professionel.

Luft-til-luft-varmepumpe i Viborg

En simplere og mindre type af varmepumpe er en luft-til-luft varmepumpe

Denne koster typisk mellem 10.000 og 25.000 kr. og er altså en væsentligt mindre investering.

Den kan dog ikke opvarme brugsvand i din bolig og kan dække 70 % af energiforbruget i en almindelig husstand. Denne løsning er oplagt at vælge til dit sommerhus.

Luft-til-vand-varmepumpe i Viborg

Der findes flere typer af varmepumper. En af de mest populære er luft-til-vand-varmepumpe, som typisk koster mellem 60.000 og 120.000 kr. Det kan lyde som en stor investering, men du opnår store årlige besparelser, hvis du skifter fra olie- eller gasfyr. Som regel vil investeringen have tjent sig selv hjem på 5-15 år.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor findes det bedste tilbud på varmepumper i Viborg?

Hos Elberegner.dk kan du indhente de tre bedste tilbud på varmepumper i Viborg, som er nøje udvalgt efter pris og kvalitet.

 

Kan jeg selv stå for montering af varmepumpe i Viborg?

Du må gerne selv montere indedelen og opstille udedelen, men tilslutningen skal en autoriseret installatør stå for.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.