Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Er du på jagt efter en varmepumpe på Sjælland, men er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Fortvivl ej – hos Elberegner.dk står vi klar til at hjælpe dig med at finde det bedste varmepumpetilbud på Sjælland. Læs med og bliv klædt på til at investere i din nye, grønne opvarmningskilde.

Varmepumpe – fra Nykøbing Sjælland til Vordingborg

Der er rig mulighed for at anskaffe sig en varmepumpe på Sjælland, og det gælder, uanset hvor på øen du befinder dig. Der findes mange forskellige firmaer, der producerer varmepumper, og det er op til dig, om du foretrækker en Panasonic-varmepumpe på Sjælland eller en anden producent. Men hvordan finder man lige den bedste varmepumpe på Sjælland?

Hos Elberegner.dk kan vi hjælpe dig med at finde tilbud på alt fra jordvarme i Nordsjælland til luft-til-luft- og luft-til-vand-varmepumper.

Med vores sammenligningstjeneste skal du bare beskrive din opgave og give os dine kontaktoplysninger, og derefter bliver du kontaktet med de tre bedste tilbud til opgaven.

Montering af varmepumpe på Sjælland

I vores tilbud vil du også se prisen på montering af varmepumpe på Sjælland, som kan variere meget fra firma til firma. Det er vigtigt at få en autoriseret installatør til at stå for montering af din varmepumpe, så du er sikker på, at den er sat korrekt op og tilsluttet på den rigtige måde.

Luft-til-vand-varmepumpe – pris inkl. montering på Sjælland

Hvad bliver den samlede udgift, når man også tager højde for varmepumpemontering på Sjælland? 

Der kan være stor forskel, afhængigt af hvilken type varmepumpe der er tale om. 

  • Vælger du en luft-til-vand-varmepumpe på Sjælland, vil prisen typisk være mellem 60.000 kr. og 120.000 kr. inkl. montering.

Jordvarme i Nordsjælland

Det kan også være, at du overvejer jordvarme på Sjælland. 

Dette er oftest en større investering, da udgifterne til installation af et jordvarmeanlæg er ganske høje. 

  • Typisk skal du regne med at jordvarme på Sjælland som minimum kræver en investering på 100.000 kr.

Varmepumpeservice på Sjælland

Når du anskaffer dig en varmepumpe på Sjælland, er det vigtigt, at du husker at få foretaget service af den. Der er masser af montører og VVS-firmaer, som også udfører varmepumpeservice på Sjælland. 

Du bør selv løbende vedligeholde din varmepumpe, men en gang årligt bør du også få foretaget et autoriseret eftersyn.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en varmepumpemontør på Sjælland?

En varmepumpe kan kræve en investering på mellem 10.000 kr. og 160.000 kr., alt afhængigt af hvilken varmepumpetype der er tale om. En luft-til-luft-varmepumpe koster omkring 4.000 kr. i montering, mens en luft-til-vand-varmepumpe kan koste omkring 35.000 kr.

 

Er en varmepumpe på Sjælland dyr i drift?

En varmepumpe er en af de billigste opvarmningsformer og samtidig en af de mest energieffektive og grønne løsninger til opvarmning af din bolig. Du kan opnå store årlige besparelser i forhold til et gas- eller oliefyr.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.