Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Er du på udkig efter en ny og mere effektiv opvarmningskilde til din bolig, er en varmepumpe i Nordjylland muligvis det rette valg for dig. Læs med på denne side og bliv klogere på mulighederne for at investere i en varmepumpe i Nordjylland.

Få tilbud på montering af varmepumpe i Nordjylland

Hos Elberegner.dk står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det bedste tilbud på varmepumpe i Nordjylland. Med vores sammenligningstjeneste kan du beskrive den opgave, du vil have udført, og derefter vil du blive kontaktet hurtigst muligt med de tre bedste tilbud på varmepumper i det nordjyske.

På den måde kan du få et hurtigt overblik over de skarpeste og mest konkurrencedygtige priser på varmepumper i Nordjylland. 

Det kan nogle gange være en jungle at finde rundt i de mange forskellige typer og modeller af varmepumper, så dette er et vigtigt værktøj til at finde den rigtige løsning.

Luft-til-vand-varmepumpe – pris inkl. montering i Nordjylland

Der kan være store prisforskelle for en varmepumpe i Nordjylland, alt efter hvilken varmepumpetype du vælger. 

En af de mest populære løsninger er en luft-til-vand-varmepumpe

  • Prisen på luft-til-vand-varmepumpe inkl. montering i Nordjylland ligger typisk på 60.000-120.000 kr.

Luft-til-luft-varmepumpe – pris inkl. montering i Nordjylland

En billigere løsning er at anskaffe sig en luft-til-luft-varmepumpe i Nordjylland. Dette er en mindre varmepumpe, som især egner sig til mindre boliger og sommerhuse. 

  • Prisen på luft-til-luft-varmepumpe inkl. montering i Nordjylland ligger typisk et sted mellem 10.000 og 25.000 kr.

Jordvarme i Nordjylland

Du kan også få jordvarme i Nordjylland.

  • Et jordvarmeanlæg er en større investering, der som minimum koster 100.000 kr., og som varierer efter størrelsen på huset.

Skal du have jordvarme installeret, kræver det en større grund, da der skal graves ud på et stort område.

Varmepumpeservice Nordjylland

En varmepumpe kræver vedligeholdelse og eftersyn. Derfor er det vigtigt, at du finder den rette varmepumpeservice i Nordjylland. Du kan selv stå for at vedligeholde din varmepumpe, men en gang årligt bør du få foretaget et autoriseret varmepumpeeftersyn i Nordjylland.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad koster installation af varmepumpe i Nordjylland?

Installation af varmepumpe kan variere meget i pris, i forhold til hvilken varmepumpe du vælger. Jordvarmeanlæg kræver meget gravearbejde og vil derfor have en høj pris for installation, mens en luft-til-luft-varmepumpe kan koste helt ned til 1.000 kr. at montere.

 

Er en varmepumpe i Nordjylland dyr i drift?

En varmepumpe er en af de billigste opvarmningsformer, du kan vælge. Derudover er det en energieffektiv og grøn løsning.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.