Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Finansiering af varmepumpe

En varmepumpe er en effektiv og miljøvenlig opvarmningsform til din bolig, som kan give dig store besparelser på varmeregningen i forhold til et olie- eller gasfyr. Selvom det er en god økonomisk beslutning at investere i en varmepumpe, kan det dog være en stor investering i de fleste tilfælde.

Derfor er der mange, der vælger finansiering af varmepumpe som et alternativ til at købe den kontant. Der findes flere forskellige typer af varmepumpefinansiering, som vi ser nærmere på nedenfor.

kan jeg laane til varmepumpe

Typer af varmepumpefinansiering

Finansiering af varmepumpe er tilgængeligt hos mange forskellige udbydere og leverandører, og der findes flere forskellige typer af finansiering. Hvilken type, der passer bedst til dig, er op til dine egne ønsker og præferencer, og der er fordele og ulemper ved hver finansieringsform.

En af de populære måder at skaffe finansiering af varmepumpe er at købe en varmepumpe på abonnement. Med et abonnement skal du ikke selv ud og investere i en varmepumpe, men opretter i stedet et abonnement hos en leverandør. Leverandøren står for at installere, servicere og vedligeholde varmepumpen, så længe den er installeret. Du skal blot betale for abonnementet og dit forbrug og slipper derfor for at skulle bruge penge på selve investeringen.

Varmepumpe på afbetaling eller leasing

En anden varmepumpefinansiering er at købe en varmepumpe på afbetaling. Her opretter du i praksis et lån til varmepumpen, som du afbetaler over en aftalt periode. Du står dermed som ejer af varmepumpen, når du har afbetalt hele beløbet.

Endelig kan du også sikre finansiering af en varmepumpe via en leasingaftale. Med en leasingaftale kan du selv vælge, om du vil betale 25.000 kr. eller 50.000 kr. i udbetaling, og derefter betaler du en månedlig leasingydelse. Din leverandør står for at installere varmepumpen og gennemføre service og reparationer gennem hele leasingperioden.

 

Lån til varmepumpe

Lån til varmepumpe er en af de traditionelle måder at anskaffe sig en varmepumpe. Der findes en lang række udbydere af lån til varmepumpe, herunder energiselskaber og almindelige banker og låneudbydere. Udvalget er ganske stort, og det kan være svært at vælge mellem de mange energilån til varmepumpe.

Så hvordan sikrer du dig at finde den bedste finansiering til varmepumpe inden for lån? Vi anbefaler dig at tjekke en lang række låneudbydere, både traditionelle banker og energiselskaber. Når du læser et lånetilbud igennem, er det vigtigt at holde øje med lånevilkårene. Her skal du bl.a. være opmærksom på renten, afdragsperioden og gebyrer. Der kan være store forskelle på lån til varmepumpe, så der kan være mange penge at spare ved at vælge et billigere alternativ.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg låne til varmepumpe?

Du kan sikre dig finansiering af varmepumpe via et lån. Du kan både oprette et lån hos en leverandør af varmepumper eller vælge en traditionel bank eller låneudbyder.

 

Kan jeg købe en varmepumpe på afbetaling?

Det er muligt at købe en varmepumpe på afbetaling hos flere forskellige leverandører. Med en varmepumpe på afbetaling kan du dele din investering til varmepumpen op over en længere periode, så du slipper for at skulle investere alle pengene på én gang.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.