Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

800.000 jyske elforbrugere får fjernet transportafgiften resten af året

De jyske elforbrugere kan se frem til en markant lavere elregning fra 1. august og året ud. Netselskabet N1 har nemlig bestemt sig for at fjerne afgiften for transport af strøm resten af året, hvilket sparer de jyske elforbrugere over 1 milliard kroner. 

N1 sænkede nettariffen så sent som i maj 2023, og de er glade for, at de har mulighed for at gøre det endnu en gang. N1 har valgt at indføre en såkaldt “0-tarif”, hvilket overordnet skyldes to ting. Først og fremmest sænker N1 nettariffen, fordi de har fået lavere omkostninger grundet en lavere elpris. Den anden grund er, at bestyrelsen i N1 har besluttet, at elforbrugerne skal have en ekstraordinær rabat resten af året – og det har de i den grad fået. 

Overskuddet går til andelshaverne

N1 ejes af Norlys, som kom ud af 2022 med et større overskud – og det overskud kommer nu til gavn for N1 og deres kunder, hvilket glæder bestyrelsen. De er nemlig glade for, at de har mulighed for at give deres andelshavere den maksimale rabat, som de kan, ved at sænke deres nettarif til 0 kr. resten af året.

 

Så meget kan en typisk husstand spare

Når N1 vælger at fjerne nettariffen resten af året, er det noget, der kan mærkes på elregningen. En typisk familie med to voksne og to børn vil nemlig få en besparelse på omkring 930 kr. på elregningen.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.