Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

400.000 sjællændere kan se frem til en udbetaling på 2.500 kr. kvit og frit

I dag er en ekstra god dag for omtrent 400.000 sjællandske elforbrugere, som kan se frem til en ekstra udbetaling på 2.500 kr. fra Andel Energi – helt kvit og frit. 

Den store energi- og fibernetkoncern Andel har nemlig haft et suverænt overskud i 2022, som de nu ønsker at dele med andelshaverne. Andel står klar til at udbetale hele 850 mio. kr. til andelshaverne, hvilket svarer til 2.500 kr. pr. andelshaver. 

 

Andel glæder sig over at kunne dele overskuddet

Det er med stor glæde, at Andel kan meddele, at andelshaverne i Andel kan se frem til en tilbagebetaling. 2022 har været et hård år med høje elpriser, og Andel ser nu frem til, at andelshaverne helt ekstraordinært kan få del i Andels overskud. 

 

Din adresse afgør, om du kan få del af overskuddet

Det er dog ikke alle elforbrugere, som kan se frem til 2.500 kr. ekstra på kontoen. Det drejer sig nemlig udelukkende om de elforbrugere, som enten er bosat, har sommerhus eller virksomhedsadresse i Nordvest-, Vest-, Midt- og Sydsjælland eller Lolland-Falster og øerne. Derudover kræver det også, at adressen har tilknyttet Cerius som netselskab. 

Hvis man opfylder ovenstående krav, betyder det nemlig, at man er andelshaver i energi- og fibernetkoncernen Andel – og dermed kan man se frem til 2.500 kr. om ikke længe.

Pengene bliver ikke udbetalt automatisk

Hvis du er en af de heldige andelshavere, skal du dog være opmærksom på, at pengene ikke bliver udbetalt automatisk til din NemKonto. Det kræver nemlig, at du registrerer dig på Andels hjemmeside med MitID, før du kan få glæde af pengene.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.