Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Elselskabet Andel Energi Logo

Andel Energi

Elselskabet Andel Energi kommer ud af det tidligere SEAS-NVE. Er du tidligere kunde hos SEAS-NVE vil din el-aftale forsætte som normalt, selvom elselskabet er blevet til Andel Energi. 

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de bedste elprodukter fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Uanset om vi er opmærksomme på det eller ej, bruger vi energi hele tiden. Hvad end vi skal opvarme boligen, lade mobilen op eller lave mad, har vi behov for den. Den er stort set ikke til at komme uden om, og derfor er det også vigtigt, at tage stilling til hvor den kommer fra. Energi er nemlig ikke bare energi. 

 

Oplysning og tilgængelighed

Hos Andel Energi tager de ansvar som Danmarks største energiselskab seriøst. Vi leverer el, naturgas og energirådgivning over 1,2 million kunder, og det er i den forbindelse vigtigt for dem, at oplyse deres kunder omkring el og energivalg. Det kan være en svær størrelse at få styr på uden hjælp, og måske af denne grund er der mange, der ikke ved, hvor deres energi kommer fra. Andel Energi ser det derfor som en forpligtelse og et samfundsansvar, at motivere deres kunder til at tage del i den grønne omstilling. Det gør vi blandt andet gennem digitale løsninger og data.

 

Fremtidssikrede løsninger 

Digitale løsninger og data er dog blot ét initiativ ud af mange, der skal være med til at fremtidssikre vores energiløsninger. Hos Andel Energi, har de øje for fremtiden og den grønne omstilling. Eksempelvis er vi med til at gøre grøn energi mere tilgængelig ved at prioritere løsninger såsom varmepumper over gas.

Har Andel Energi en app?

Ja, Andel Energi har en app til deres kunder. Med Andel Energi appen kan du følge dit elforbrug løbende og sammenligne det med sidste års forbrug. Derudover kan du også tilgå dine regninger via appen.

Det kan dog ske, at Andel Energi appen ikke virker, men i så fald er der alternative løsninger til rådighed. Der findes flere elpris-apps på markedet, herunder Elberegner-appen, som du kan bruge i stedet. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Andel Energi dyrt?

Andel Energi er ikke nødvendigvis den billigste el-leverandør på markedet, men de tilbyder konkurrencedygtige priser og forskellige abonnementsformer, så du kan vælge den, der passer bedst til dit forbrug og budget.

 

Hvornår er strømmen billigst hos Andel Energi?

Andel Energi har en varierende prisstruktur, men typisk er strømmen billigst om natten og i weekenden.

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.