Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Naturgas Syd

Produkt
OK Gas Variabelpris
6 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

4,63 kr./m³

Produkt
Naturgas med variabel pris
0 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

6,04 kr./m³

Produkt
Naturgas med variabel pris
6 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

6,73 kr./m³

Overvejer du at energioptimere dit hjem med naturgas? Og bor du i det sydlige Danmark? Så har du gode muligheder for at få fingrene i den danske naturgas i syd.

I Danmark er vi primært selvforsynende i forhold til naturgas. Derudover er vi stærkt førende i feltet i forhold til vindenergi. Det betyder, at vi overordnet er gode til at energioptimere de danske hjem. I den sammenhæng er naturgas væsentligt bedre end de andre fossile brændsler som kul og olie.

 

Vi undersøger mulighederne for naturgas i syd for dig

I det sydlige Danmark er der gode chancer for, at gasnettes placering rækker ud til din bolig. Hvis naturgas er tilgængeligt i dit område, så giver vi dig et dybdegående overblik over gasleverandører og tilbud på gas.

Du vil hurtigt, nemt og på et oplyst grundlag finde et perfekt gasselskab, når du bruger en kombination af viden om naturgaspriser og hjælp fra vores erfaringer og ekspertise.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.