Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Gas tilbud

Produkt
OK Gas Variabelpris
6 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

3,67 kr./m³

Produkt
Naturgas med variabel pris
0 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

5,06 kr./m³

Produkt
Naturgas med variabel pris
6 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

12,91 kr./m³

Gas som energikilde til hjemmet har så småt overtaget oliefyret. På flere parametre får du ganske enkelt mere ud af at bruge gas til varme og el i hjemmet. Derudover passer du ind i samfundets dagsorden, hvor mere klimavenlige løsninger til energikilder i hjemmet er i fokus.

Selvom det ved første øjekast virker dyrt, besværligt og tidskrævende at ændre den primære energikilde i hjemmet, så vil udskiftningen i sidste ende være det hele værd. Men hvorfor? Læs med, og bliv klogere på, hvad billig gas kan gøre for dig.

 

Billig gas vinder indpas i danske hjem

Selvom vedvarende energi er det endelige mål for primære energikilder på hele kloden, så er gas stadig en populær måde at dække el- og varmeforbruget ix hjemmet. Gas går ind under kategorien fossile brændsler, som indeholder store mængder energi. Ved siden af gas finder du også kul og olie, der også er fossile brændsler.

Når vi brænder enten gas, kul eller olie, så bliver der frigivet energi. Denne energi bliver omdannet, sådan du kan bruge den til at få varme i radiatoren, lunt badevand eller strøm i stikkontakten. I dag bliver omkring 80 % af hele verdens energibehov dækket af disse fossile brændsler. I Danmark har vi været selvforsynende med olie og gas siden 1984 takket være Tyra-feltet, der skal finde en ny plads i Nordsøen.

Især naturgas spiller en væsentlig rolle som kilde til energi. Naturgassen er den tredjestørste energikilde, og den udleder mindre CO2 end olie og kul. Hvis du er interesseret i at kigge nærmere på billig naturgas, så kan du læse nærmere om dette i vores artikel om naturgas.

Derudover er der en anden god grund til, at billig gas vinder indpas i danske hjem. Der er mange fordele for forbrugerne, hvis de investerer i et gasfyr eller tager beslutningen om at bruge gas som den primære energikilde i hjemmet. Du kan få tilskud, større besparelser og bedre sikkerhed. Alle disse fordele fører i bund og grund til, at gas på tilbud ofte er den billigste løsning, som du kan gøre brug af.

 

Gas tilbud – Hvor finder jeg de bedste tilbud på billig gas?

Desværre findes der ikke en entydig formel, når det kommer til at finde de bedste tilbud på gas. Det er nemlig ikke én leverandør, der er den bedste leverandør. Det handler i høj grad om at finde en leverandør, der matcher ens behov bedst. Og behov er jo som bekendt forskellige.

Hvis du har et stort forbrug af gas, kan det være en særlig god idé at tage pulsen på din gasaftale med jævne mellemrum. Det kan nemlig sagtens tænkes, at der findes et andet og bedre alternativ til dig derude.

Hver gang man tegner et abonnement på en ny service, bør man gøre sig selv den tjeneste at gøre sit forarbejde grundt. Og at læse det med småt. Du skal derfor være opmærksom på, hvordan dit abonnement er skruet sammen, hvis du ønsker at opsige det igen på et tidspunkt. I sådanne tilfælde vil du helst ikke sidde tilbage med et abonnement, hvor der er en opsigelsesperiode på 6 måneder eller lignende. Så det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke har øjnene med sig eller bliver stavnsbundet til et bestemt abonnement.

 

Hvornår er der tale om billig gas?

Når man beskriver noget som dyrt eller billigt, så er det vigtigt at sætte det ind i en kontekst. For hvornår er gas billigt? Og hvornår er gas dyrt? For at du lettere kan finde ud af, om et tilbud på gas er skarpt eller slattent, så kan du passende dykke ned i vores forklaring af gaspriser.

Kort fortalt er der tale om billig gas, når lejen ligger i nærheden af 2,2 kr. til 2,5 kr. pr. m3. Som vi også nævner i vores tidligere artikel, så vil gaspriserne afhænge af din unikke aftale og leverandør.

Derudover afhænger prisen af, om du har en fastlåst gaspris eller vælger at gå med den variable pris. Alt dette og mere til kan du læse om i førnævnte artikel, der tager dig gennem gaspriserne, markedet for gas og fordelene ved at vælge gas som energikilde.

 

Gas på tilbud – hvad skal jeg være opmærksom på ved tilbud på gas?

Selvom gaspriserne afhænger af din aftale med leverandøren og markedspriserne, så er der nogle andre aspekter, som er smarte at tage højde for.

Først og fremmest skal du ikke lade dig snyde af, at nogle firmaer reklamerer med, at de har billig gas på tilbud. I nogle tilfælde er gas blot billigere på markedet i den pågældende periode, og derfor kan selskabet levere gas på tilbud. Derfor er det en god idé, hvis du bruger vores hjemmeside til at sammenligne de forskellige tilbud på gas hos diverse leverandører, sådan du undgår at stå tilbage med en dårlig aftale.

Derefter skal du være opmærksom på, om dit forbrug passer til den nye aftale. I nogle tilfælde vil gas på tilbud ikke nødvendigvis være en bedre løsning, end den du har nu. Find papir, blyant og regninger frem, og udregn dit forbrug. Derefter kan du sammenligne din nuværende aftale med andre leverandører, der kan levere billig gas.

 

Billig gas i sammenligning med andre energikilder

Når du har regnet på dit forbrug og fået overblik over din nuværende aftale, så er det også lettere for dig at sammenligne på tværs af energikilder. Selvom billig gas har mange fordele, så er der også andre gode alternativer som vindenergi og andre elformer.

Selvom fossile brændsler stadigvæk dækker langt størstedelen af energiforbruget i verden, så har andre energikilder som vedvarende energi sat et aftryk på markedet og dets udvikling. Derfor kan du muligvis få større gavn af at vælge vedvarende energi i dag, selvom det viser sig som en langsigtet investering. Derudover har vedvarende energi en bedre indflydelse på klimaet, hvilket er værd at tage med i dine overvejelser, hvis du skal skifte elselskab eller udskifte hjemmets primære energikilde.

 

Hold øje med gas på tilbud, og sammenlign prisen

Hvis du støder på et godt tilbud på gas, så vil du i de fleste tilfælde lette dine udgifter på el eller varme. Du gør dog klogt i altid at holde en finger på pulsen i forholdet til markedet, da priserne på gas har sine udsving. Det betyder, at du den ene dag kan finde et godt tilbud, der hurtigt bliver erstattet af et bedre tilbud på gas. Hold derfor øjne og ører åbne, og tag et jævnligt kig på dit forbrug, din nuværende løsning og muligheden for at finde endnu billigere gas.

 

Vi hjælper dig med at finde det bedste tilbud på gas

I dagligdagens jag er det helt forståeligt, hvis det glipper at holde øje med gaspriserne. Derudover er det besværligt at finde hver eneste leverandør, da markedet tilbyder alverdens selskaber, der med glæde giver dig et umiddelbart fint tilbud på gas.

Vi hos Elberegner.dk tager slæbet for dig og sammenligner selskaber, gas på tilbud og billig gas generelt. Derved kan du hurtigt og nemt få et overblik over løsninger, der passer dig og dit forbrug bedst. Derudover sørger vi for, at du altid kan finde information over alt inden for energi og strøm. På den måde er du klædt bedst på til at optimere dit hjem i forhold til el, varme og energikilder!

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.