Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Gasleverandør

Produkt
OK Gas Variabelpris
6 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

3,67 kr./m³

Produkt
Naturgas med variabel pris
0 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

5,06 kr./m³

Produkt
Naturgas med variabel pris
6 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

12,91 kr./m³

I Danmark er det muligt at få leveret gas fra Nordsøen. Gassen bliver transporteret gennem underjordiske rør, som fungerer som et gasnet. Dette net dækker det meste af Danmark, og derfor kan du muligvis bruge gas som den primære energikilde i dit hjem.

Hvis du kan forsyne dit hjem med gas, så skal du have fingrene i en gasleverandør. Selvom det primært er statsejede firmaer, der står for transporten af gas, så er gasselskaber det sidste led fra gas til forbruger.

 

Sådan finder du de bedste gasleverandører

På markedet finder du diverse gasselskaber og leverandører, som løbende har gode tilbud på gas. Derved kan du både få billigt gas og et gasselskab, som lever op til dine forventninger. Før du skriver under på kontrakten med en gasleverandør, så kan du sammenligne tilbuddet eller leverandørerne ved hjælp af vores sammenligningsside. Derudover kan du tage et kig på vores artikel over gaspriser, sådan du er fuldstændig opdateret på emnet.

 

Hvem er min gasleverandør?

“Hvem leverer min gas?” tænker du nok. Uanset hvor du bor i Danmark, så er Evida din gasleverandør. Evida er dog inddelt i tre forskellige områder:

  • Evida Nord, som dækker Midt- og Nordjylland, Storkøbenhavn og Nordsjælland
  • Evida Syd, som dækker Sønderjylland, Vest- og Sydsjælland
  • Evida Fyn, som dækker Fyn

Gas København

Gas Aalborg

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.