Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Nærvarme Danmark – tilbyder varmepumper på abonnement

Indhold skrevet af: Nicoline
Senest opdateret d. 5. august, 2024

Når man kigger rundt i landet på den danske kamp mod klimaforandringer, er en af de mere udbredte dele af kampen udskiftning af klimabelastende opvarmningsformer som olie- og gasfyr med varmepumper.

Varmepumper kan fås fra store spillere på markedet som fx OK, men Nærvarme Danmark er det selskab, som vi i denne artikel går lidt mere i dybden med.

Hvad kan jeg forvente hos Nærvarme Danmark A/S?

Nærvarme Danmark A/S holder til i Svendborg og er en del af energiselskabet SEF A/S. De gør alt for at være en stærk partner i kampen mod klimaforandringer ved fx at udskifte eksisterende opvarmningskilder i danske hjem med varmepumper.

At købe en varmepumpe fra Nærvarme Danmark A/S betyder, at du ikke selv skal stå for indkøb af produktet. Du får nemlig en af markedets førende varmepumpemodeller af mærket Panasonic, og selskabet sørger også for den lovpligtige autoriserede installation med hjælp fra deres VVS-folk eller el-installatører.

Når du bestiller en varmepumpe fra Nærvarme Danmark A/S, er du godt på vej mod at give din husstands CO2-udledning en markant reducering. Faktisk estimerer selskabet selv, at udledningen fra opvarmning kan reduceres med op til to tredjedele.

En varmepumpe herfra har desuden de fordele, at du kan kvalificere dig til at få reduceret elafgift på din boligs forbrug af strøm, samt at boligens værdi ofte øges, da en forbedring af varmekilden typisk medfører en bedre energimærkning.

nærvarme danmark

Hvordan klarer Nærvarme Danmark sig på Trustpilot?

Overvejende er tilbagemeldingerne fra kunderne gode, og tager man Nærvarme Danmarks vurdering på Trustpilot for gode varer, kan man forvente et selskab, der generelt scorer højt og ligger et sted mellem fire og fem stjerner.

Som man kan se på anmeldelserne på Trustpilot, tager selskabet henvendelser meget seriøst. Der tages både hånd om de upåklagelige oplevelser, anmeldelser med negativ tilbagemelding og alt derimellem.

Giver Nærvarme på abonnement mening for mig?

Det kommer helt an på din situation, om Nærvarme på abonnement giver mening for dig. Hvis du er ved at sælge dit hus og i den forbindelse gerne vil øge husets værdi og energimærkning, giver et abonnement ikke mening. Det vil derimod være bedre at købe varmepumpen. Du kan læse mere om varmepumper her og få et uforpligtende tilbud på en pris. 

Men forventer du at skulle bo i dit hus mange år fremover, er der en masse bekymringer, som du slipper for med et abonnement. 

For det første slipper du for selve indkøbet af varmepumpen, ligesom installation, service og uforudsete ekstraregninger hører til abonnementet. For det andet undgår du en høj engangsbetaling, da det månedlige abonnement sørger for, at du får en af markedets bedste varmepumper. Skulle pumpen gå i stykker eller have behov for reparation, er du også dækket ind under dit abonnement.

Du kan finde ud af, om Nærvarme på abonnement er noget for dig ved at tage kontakt til dem og evt. modtage et uforpligtende tilbud på et varmpumpe-abonnement.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan Nærvarme betale sig?

Det kommer helt an på din situation. Opvarmes din bolig fossilt, er der klare fordele at hente ved udskiftning til varmepumpe, herunder reduceret elafgift og CO2-udledning.

 

Hvad er Nærvarme?

Nærvarme er en klimaforandringsbekæmpende del af energiselskabet SEF A/S, hvor du kan forvente en varmepumpe i absolut topklasse. Køber du din pumpe på abonnement, kan du se bort fra udgifter til indkøb, installation og vedligeholdelse.

Skrevet af

Nicoline
Nicoline er vores ekspert indenfor elselskaber. Med mange års erfaring i energibranchen har hun opbygget en dyb forståelse for, hvordan elselskaber opererer og hvordan man gennemskuer deres priser. Nicoline hjælper dig med at finde de bedste udbydere, så du kan finde den helt rette løsning til din husstand. Hendes omfattende viden gør det lettere for dig at træffe informerede beslutninger om dit valg af elselskab, så du kan spare penge på elregningen.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.