Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Er det tid til at skifte opvarmningskilde i boligen? Så bør du overveje en varmepumpe, en af de billigste og mest energieffektive måder at opvarme din bolig på. Her på siden hjælper vi dig med at finde frem til de bedste udbydere af varmepumper i Vejle, så du er godt klædt på til at vælge.

Få tilbud på varmepumper i Vejle

Hos Elberegner.dk kan du finde varmepumper i Vejle med vores sammenligningstjeneste. Du skal bare beskrive den opgave, der skal udføres, og indtaste dine kontaktoplysninger. Derefter får du tilsendt de tre bedste tilbud på varmepumper i Vejle og Hedensted området.

Når du får tilsendt tilbud på en varmepumpe, vil du blive præsenteret for de bedste løsninger til de mest konkurrencedygtige priser. 

Der indhentes kun tilbud fra autoriserede installatører, som kan sørge for både levering, installation og service af din nye varmepumpe.

varmepumpe-vejle

En god investering for din økonomi og miljøet

Varmepumper er i de seneste år blevet mere populære – ikke mindst på grund af de stigende energipriser. Har du olie- eller gasfyr, vil du måske have opdaget, at din varmeregning er steget voldsomt i de seneste år. En varmepumpe er derimod en mere moderne og energieffektiv opvarmningskilde.

Det kan være en stor investering, når du køber varmepumper i Vejle, da anskaffelsesprisen og montering kan løbe op over 100.000 kr. Du opnår dog store besparelser hvert år i forhold til andre opvarmningsformer, og derfor vil investeringen typisk være tjent ind efter 5-15 år.

Derudover gør du noget godt for miljøet, da en varmepumpe udnytter energien effektivt og reducerer din husstands udledning af CO2. Du kan altså både hjælpe dig selv med en mindre varmeregning og gøre en forskel for miljøet.

Luft-til-luft-varmepumpe tilbud i Vejle

Leder du efter en som kan levere og montere en luft-til-luft-varmepumpe i Vejle området? Indhent 3 uforpligtende tilbud nedenfor. 

Luft-til-vand-varmepumpe tilbud i Vejle

Ønsker ud derimod en luft-til-vand-varmepumpe i Vejle, skal du indhente tilbud nedenunder her. Husk det er uforpligtende at få beregnet prisen på installationen. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster varmepumper i Vejle?

Varmepumper i Vejle kan variere meget i pris. En luft-til-luft-varmepumpe koster typisk 10.000-25.000 kr., mens en luft-til-vand-varmepumpe typisk koster 60.000-120.000 kr. Jordvarmeanlæg koster mindst 100.000 kr.

 

Er en varmepumpe dyr i drift?

En varmepumpe er en af de billigste opvarmningsformer at vælge. Ifølge Videncentret Bolius er den årlige udgift for en luft-til-vand-varmepumpe i et parcelhus på 130 kvadratmeter ca. 28.500 kr. Derudover skal du indregne besparelser i form af nedsat elafgift med en varmepumpe.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.