Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Hvor finder man den bedste varmepumpe i Århus, og hvor meget koster det i anskaffelse og installation? Bliv klogere på disse spørgsmål her, hvor vi ser på mulighederne for at investere i en varmepumpe.

Udvalget af varmepumper i Århus

En varmepumpe er en energieffektiv og miljøvenlig opvarmningskilde, som i de seneste år er blevet mere og mere populær. Det skyldes ikke mindst de stigende energipriser, som har fået de danske husstande til at lede efter måder at spare på varme- og elregningen på. Så hvordan ser udvalget af varmepumper i Aarhus ud?

Der er gode muligheder for at anskaffe sig en varmepumpe i Aarhus, men det kan være svært at finde ud af, hvilken type man skal investere i. Og hvilket firma skal man vælge til installation og service af varmepumpe i Århus?

varmepumpe-aarhus

Få 3 tilbud på en varmepumpe i Aarhus

Hos Elberegner.dk har vi sørget for at give dig de bedste forudsætninger for at vælge en varmepumpe. Med vores sammenligningstjeneste kan du få tre tilbud på varmepumper i Jyllands største by. Vi sørger for at præsentere dig for de bedste og mest konkurrencedygtige tilbud med de bedste priser og den bedste varmepumpeservice i Århus.

En varmepumpe er en stor investering, som også kræver installation af autoriserede køle- og VVS-fagfolk. I vores tilbud finder du også den bedste varmepumpeservice i Aarhus, så du kan være sikker på, at installationen foretages af professionelle. Der skal føres kabler og ledninger gennem murene i din bolig, så det er et omfattende arbejde, hvor det er vigtigt, at installationen udføres korrekt.

Luft-til-luft-varmepumpe i Aarhus

Leder du efter en luft-til-luft-varmepumpe i Aarhus? Dette er den billigste type varmepumpe, som typisk koster 10.000-25.000 kr. at anskaffe sig. Det er det oplagte valg til dit sommerhus, da den ikke kan opvarme vandet i din bolig. 

En luft-til-luft-varmepumpe i Aarhus kan typisk dække 70 % af det samlede energiforbrug i en almindelig bolig.

Luft-til-vand-varmepumpe Aarhus

En luft-til-vand-varmepumpe i Aarhus er en væsentligt større investering, som egner sig til opvarmning af helårsboliger. 

Prisen varierer typisk fra 60.000-120.000 kr., men via energibesparelser kan den ofte tjene sig ind på 5-15 år.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor finder man det bedste tilbud på varmepumpe i Århus?

Med vores sammenligningstjeneste kan du indhente de tre bedste tilbud på varmepumper. Vi garanterer, at varmepumpen og installationen er af høj kvalitet og udført af professionelle fagfolk.

 

Hvor findes den bedste varmepumpeservice i Århus?

Det er vigtigt at foretage løbende service af sin varmepumpe. Brug vores sammenligningstjeneste til at finde den bedste varmepumpeservice i Århus.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.