Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Jyske kunder får tidlig julegave af netselskab

Stigende elpriser over hele landet, har for mange familier skabt problemer og regninger som er svære at betale. Men nu har et nordjysk netselskab valgt at give deres kunder en tidlig julegave.

Netselskabet N1 som ejes af Norlys, har nemlig valgt at droppe tarifferne i december måned. Det betyder, at godt og vel 750.000 jyder, både private og virksomheder slipper for at betale for transport af deres strøm i december måned. Den sløjfede tarif gælder kunderne i N1’s forsyningsområde. Du kan se om det gælder for dig her

 

En hjælpende hånd i juletiden

N1 udtaler i en pressemeddelelse, at der er tale om en engangsbesparelse og at de godt er klar over, at det ikke kommer til at redde julen. Det er dog en hjælpende hånd, i en måned hvor danskernes budget er presset af julen.

Hvor stor en ‘julegave’ jyderne får, afhænger af størrelsen på elforbruget. Man estimerer dog, at den sløjfede tarif kommer til at give en besparelse på cirka. 350 kr. for en familie med to voksne og to børn. 

Du kan se hvilket netselskab du har lige her.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.