Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Naturgas Midt-Nord

Produkt
OK Gas Variabelpris
6 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

4,63 kr./m³

Produkt
Naturgas med variabel pris
0 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

6,04 kr./m³

Produkt
Naturgas med variabel pris
6 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

6,73 kr./m³

Naturgas er blandt de tre fossile brændsler, som dækker store dele verdens energiforbrug. I Danmark udvinder vi en stor del af vores naturgas ude i Nordsøen, hvilket langt hen ad vejen gør vores land selvforsynende med naturgas.

Derfor er der mange danske hjem, der bruger naturgas i Danmark. Udover den billige gas fra Nordsøen kan vi også takke det store danske gasnet. Det består af underjordiske rør, der strækker sig over størstedelen af den danske undergrund, sådan du også kan nyde godt af naturgas enten midt eller nord i Danmark.

 

Få naturgas midt i Danmark

Hvis gasnettes placering når ud til din bolig, så kan du ofte energioptimere dit hjem og samtidig skære væsentlig ned på dine nuværende elpris og varme.

Muligvis dækker din nuværende løsning dine forventninger i forhold til prisen. Men måske er naturgas endnu billigere? I så fald kan du tjekke vores overblik over naturgaspriser, sådan du kan få en fornemmelse for, om naturgas er noget for dig, og få billigere el på den måde.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.