Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
natur_energi_logo

Natur-Energi

Natur-Energi har valgt at lukke deres aktiviteter i Danmark, hvilket træder i kraft i oktober 2023.
Nuværende kunder hos Natur-Energi vil efterfølgende overgå til elselskabet NRGi.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Natur-Energi A/S

Energiselskabet natur-energi har eksisteret siden 2008, hvor de siden da, har arbejdet hårdt på at blive Danmarks foretrukne leverandør af grøn energi. 

I 2021 blev de kåret som el-branchens mest bæredygtige brand og grundpillen i deres forretning er grøn strøm. Af den grund tilbyder de også kun produkter, som er mærket med de to grønne blade, som er den højeste grønne kategorisering et elprodukt kan have. Du kan læse mere om den nye mærkeordning til Grøn strøm her. Grøn strøm skal være attraktivt for alle og derfor sælger de også strømmen, til samme pris som traditionelle elprodukter. 

 

Grøn strøm fra energiselskabet natur-energi 

For at garantere at strømmen er grøn, udsteder natur-energi oprindelsesgarantier tilsvarende dit forbrug elforbrug. Strømmen er 100% certificeret fra danske vindmøller og strømmen der sælges kommer udelukkende fra vedvarende energikilder

Mange tror er grøn strøm, skal være dyrere end traditionel strøm, men det behøver ikke være tilfældet. Billig el kan nemlig sagtens være grøn og derfor er strømmen fra natur-energi heller ikke dyrere end sorte elprodukter. Vælger du at blive kunde hos natur energi er du derfor også med til at mindske CO2 aftrykket i Danmark og med til at fremme den grønne omstilling. 

Natur energi skubber nemlig på, for den grønne omstilling og ved at efterspørge mere grøn energi fra vindmøller, mener de automatisk at efterspørgslen vil lede til, at flere vindmøller bliver bygget. 

 

Natur energi priser

Hos Natur-energi er priserne på strøm altså ikke dyrere end traditionel strøm. Derfor har man også indført et produkt med prisgaranti, derved forpligter de sig til at matche markedets gennemsnitspris for tilsvarende elprodukter. 

Hvert kvartal udgiver Energitilsynet, en rapport hvori gennemsnitsprisen for samtlige konventionelle el produkter med variabel elpris. Det er denne pris, natur energi garanterer dig at matche. Der udbydes udelukkende strøm med to grønne blade, derfor kan du være sikker på at få klimavenlig strøm til den helt rigtige pris. 

Udover at levere grøn strøm til sort pris, samarbejder natur-energi også med nogle stærke partnere, som gør en ekstra indsats for klimaet og miljøet. Herunder Folkekirkens Nødhjælp, WWF, Verdensnaturfonden, Verdens Skove og Den Danske Naturfond. 

 

Natur energi trustpilot 

Hos natur-energi bestræber de sig på at yde en suveræn kundeservice. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, kan du altid ringe til deres kundeservice. De har også mange tilfredse kunder. Du kan læse mere om natur-energis anmeldelser på trustpilot her. 

 

Natur-energi regning 

Når du modtager din regning fra natur-energi, vil den typisk dække over en periode på 3 måneder. Har du spørgsmål til regningen kan du enten læse vores guide til at forstå din elregning eller kontakte Natur-energis kundeservice afdeling. 

Husk på at en stor del af din regning, består af faste afgifter og omkostninger til staten og for transport af strømmen. 

Du kan læse mere om natur-energis betingelser, herunder opsigelse, bindingsperiode og fortrydelsesret på deres hjemmeside. 

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.