Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Natur-Energi

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug

Bopæl ift. storebælt

Vælg om din bolig ligger øst eller vest for storebælt.


Grøn strøm

Fast eller variabel

Fast elpris: Betyder at du accepterer en bestemt og fast pris i en given periode. En fast elpris kan give dig tryghed i budgettet.

Variabel elpris: Følger markedsprisen, det giver dig mulighed for at spare penge, når prisen er lav, men også med risiko for at prisen stiger tilsvarende når prisen er høj.


Udbydere


Grøn strøm

For at kunne opnå det ene blad, skal eludbyderen kunne fremvise en oprindelsesgaranti, der som minimum svarer til forbrugerens samlede elforbrug. Derudover skal eludbyderen også kunne fremvise dokumentation eller en deklaration, som dokumenterer, at strømmen er fra 100 % vedvarende energikilder.Udbydere

Når det kommer til to blade, er der stadig et krav om, at elproduktet er produceret af 100 % vedvarende energi. Derudover skal producenten også have taget stilling til yderligere klimatiltag. Helt konkret betyder det, at producenten også investerer i at begrænse CO2-udledningen."

Produkt
PRISGARANTI
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser.


727 kr. pr. måned 1413 kr. pr. måned 2099 kr. pr. måned 2785 kr. pr. måned
436 øre pr. kWh

424 øre pr. kWh

420 øre pr. kWh

418 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Produkt
ELSKOV
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser.


740 kr. pr. måned 1409 kr. pr. måned 2079 kr. pr. måned 2748 kr. pr. måned
444 øre pr. kWh

423 øre pr. kWh

416 øre pr. kWh

412 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Produkt
PANDA POWER
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser.


746 kr. pr. måned 1422 kr. pr. måned 2097 kr. pr. måned 2773 kr. pr. måned
448 øre pr. kWh

427 øre pr. kWh

419 øre pr. kWh

416 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Produkt
NØDSTRØM
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser.


748 kr. pr. måned 1425 kr. pr. måned 2102 kr. pr. måned 2779 kr. pr. måned
449 øre pr. kWh

427 øre pr. kWh

420 øre pr. kWh

417 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage

Natur-Energi A/S

Energiselskabet natur-energi har eksisteret siden 2008, hvor de siden da, har arbejdet hårdt på at blive Danmarks foretrukne leverandør af grøn energi. 

I 2021 blev de kåret som el-branchens mest bæredygtige brand og grundpillen i deres forretning er grøn strøm. Af den grund tilbyder de også kun produkter, som er mærket med de to grønne blade, som er den højeste grønne kategorisering et elprodukt kan have. Du kan læse mere om den nye mærkeordning til Grøn strøm her. Grøn strøm skal være attraktivt for alle og derfor sælger de også strømmen, til samme pris som traditionelle elprodukter. 

Grøn strøm fra energiselskabet natur-energi 

For at garantere at strømmen er grøn, udsteder natur-energi oprindelsesgarantier tilsvarende dit forbrug elforbrug. Strømmen er 100% certificeret fra danske vindmøller og strømmen der sælges kommer udelukkende fra vedvarende energikilder

Mange tror er grøn strøm, skal være dyrere end traditionel strøm, men det behøver ikke være tilfældet. Billig el kan nemlig sagtens være grøn og derfor er strømmen fra natur-energi heller ikke dyrere end sorte elprodukter. Vælger du at blive kunde hos natur energi er du derfor også med til at mindske CO2 aftrykket i Danmark og med til at fremme den grønne omstilling. 

Natur energi skubber nemlig på, for den grønne omstilling og ved at efterspørge mere grøn energi fra vindmøller, mener de automatisk at efterspørgslen vil lede til, at flere vindmøller bliver bygget. 

Natur energi priser

Hos Natur-energi er priserne på strøm altså ikke dyrere end traditionel strøm. Derfor har man også indført et produkt med prisgaranti, derved forpligter de sig til at matche markedets gennemsnitspris for tilsvarende elprodukter. 

Hvert kvartal udgiver Energitilsynet, en rapport hvori gennemsnitsprisen for samtlige konventionelle el produkter med variabel elpris. Det er denne pris, natur energi garanterer dig at matche. Der udbydes udelukkende strøm med to grønne blade, derfor kan du være sikker på at få klimavenlig strøm til den helt rigtige pris. 

Udover at levere grøn strøm til sort pris, samarbejder natur-energi også med nogle stærke partnere, som gør en ekstra indsats for klimaet og miljøet. Herunder Folkekirkens Nødhjælp, WWF, Verdensnaturfonden, Verdens Skove og Den Danske Naturfond. 

Natur energi trustpilot 

Hos natur-energi bestræber de sig på at yde en suveræn kundeservice. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, kan du altid ringe til deres kundeservice. De har også mange tilfredse kunder. Du kan læse mere om natur-energis anmeldelser på trustpilot her. 

Natur-energi regning 

Når du modtager din regning fra natur-energi, vil den typisk dække over en periode på 3 måneder. Har du spørgsmål til regningen kan du enten læse vores guide til at forstå din elregning eller kontakte Natur-energis kundeservice afdeling. 

Husk på at en stor del af din regning, består af faste afgifter og omkostninger til staten og for transport af strømmen. 

Du kan læse mere om natur-energis betingelser, herunder opsigelse, bindingsperiode og fortrydelsesret på deres hjemmeside. 

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.