Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Konstant net

Konstant NET er et dansk elnet selskab der dækker Aarhus, Djursland og Horsens-området ned til Vejle Nord samt øerne Tunø, Anholt og Horsens. Konstant El er en del af energiselskabet NRGi, hvor de sammen producerer og transportere strøm til flere hundrede tusinde husstande i Østjylland. Konstant NET er et stabilt elnetselskab med høj oppetid, samt stor fokus på at gøre transporten af energi så miljørigtig og bæredygtig som mulig.

Hvad er forskellen på et energiselskab og et elnetselskab?

Forskellen på NRGi der er et energiselskab og Konstant A/S der er et elnetsselskab, er hvilke opgaver de udfører. Kontant A/S er selskabet, der producerer strømmen, og transporterer strømmen til de mange husstande. Konstant A/S leverer med andre ord infrastrukturen i form af de kabler og ledninger, der transporterer strømmen, samt vedligeholder og udvikler på disse.

Priser og tariffer

På Konstant Nets hjemmeside, er der en udførlig oversigt over Konstant priser. De nemmeste af disse at forholde sig til er prisen for det årlige netabonnement, du betaler for at være kunde hos KONSTANT net. Den årlige tarif ligger her på 372 kroner inklusive moms. Foruden det årlige beløb til abonnementet, betaler du ligeledes et beløb for den strøm du får transporteret. Priserne her variere alt efter om det er lavlast eller spidslast, hvor prisen er 10,75 øre pr. kWh for el i lavlast-perioden (inklusive moms) samt 33,42 øre på. kWh inklusive moms i spidslast-perioden.

Transportbetaling gruppe C-kunder 

C-kunder er defineret ved at have et el-aftag under 200.00 kWh pr. år eller tilsluttet på C-niveau. 

Forbrugskunder 

Aktuelle priser Lavlast Spidslast
Nettarif ekskl. moms
10,39 øre/kWh
32,29 øre/kWh
Nettarif med rabat* ekskl. moms
8,60 øre/kWh
26,74 øre/kWh
Nettarif inkl. moms
12,99 øre/kWh
40,36 øre/kWh
Nettarif med rabat* inkl. moms
10,75 øre/kWh
33,42 øre/kWh
Netabonnement
Årligt netabonnement kr./året inkl. moms
372 .-
Årligt netabonnement med rabat* kr./året inkl. moms
308.-

*Der udbetales rabat til alle, som er tilsluttet KONSTANT Net A/S’s elforsyning. Rabatten sker ved beløb, som tilfalder KONSTANT Net A/S, som består af transport af el og netabonnementet. Rabatten udbetales løbende i perioden 1. januar til 31. juni 2022 og udgør en samlet rabat på 17,20%.

Hvad er forskellen på spidslast og lavlast?

De tidspunkter på døgnet og året hvor elnettet er udsat for den største belastning, er hvad der refereres til som spidslast. Dette er typisk de sene eftermiddagstimer samt tidlige aftentimer – særligt i vintermånederne. Modsat er elnettet mindre belastet om sommeren og i nattetimerne, hvorefter din strøm er noget billigere at få transporteret. Derfor kan der godt være penge at spare, ved at bruge strømmen ved lavlast perioder, da det vil have indvirkning på din elpris

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.