Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Gasvarme

Fast lav pris
Trustpilot score:
4.2/5
Få 250 kr. Coop-bonus
Trustpilot score:
4.2/5
Pris
10,94 kr./m³
binding
Variabel pris
Opstartsperiode:
Pris
10,50 kr./m³
binding
Variabel pris
Opstartsperiode:
Pris
11,03 kr./m³
binding
Variabel pris
Opstartsperiode:

Hvad bruger man gasvarme til?

I dag anvender mange danske husstande gasvarme som deres varmekilde til boligen. Gasvarme består af naturgas, der bliver ført gennem rør og direkte ind i et gasfyr, og selve naturgassen er et fossilt brændstof, der dog forurener mindre end olie og kul. Gasvarme er en ideel mulighed, hvis du ønsker at udskifte et olie- eller kulfyr, hvor gasvarme i stedet skabes ved afbrænding af naturgas.

Ved at anvende gasvarme med naturgas, er der mulighed for at spare miljøet for en stor mængde CO2 hver eneste dag. Du vil ligeledes opleve besparelser på din elregning, hvis du finder den rette udbyder.

Fordele ved gasvarme

Foruden en mindre elregning vil du kunne spare miljøet for store mængder af CO2. Faktisk kan du spare det helt op mod 50 % CO2 ved at udskifte din elvarme med naturgas, og helt op mod 30 %, når du vælger at skifte olien ud. Naturgas behøver du heller ikke fylde op manuelt, idet du aldrig vil løbe tør.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.